Pornirea unui PFA in mai multe domenii

Astazi, ce sa vedeti am primit si eu diplomele de la cursurile pe care tocmai le-ar terminat, in domeniul Webdesign si Advertising. Notele sunt pe masura, totusi se putea si mai mult, pentru ca stiu ca pot si mai mult, dar acum nu stiu cat de mult o sa conteze pentru o angajare sau pentru infiintarea unui PFA. Eu in prezent lucrez in domeniul economic, chiar sunt in pragul de a termina un liceul Economic, foarte bun chiar, in care se face contabilitate intensiva, dar din cauza ca diriginta este profesoara de contabilitate, mai mereu ne luam cu una cu alta si se pare ca numai ore nu facem noi, asa ca eu unul nu prea am inteles cine stie ce. Cam in procent de 20% din 100 cam atat stiu eu din contabilitate, numai zic ca eu vreau sa imi fac firma ceea ce m-ar fi ajutat extrem de mult, asa ca acum voi face in asa fel incat sa ma duc pe langa un contabil o perioada ca sa invat si eu cum trebuie facut asta, fiind ca imi este foarte de folos, si nu mai trebuie sa dau nu stiu cati bani unui contabil, cand pot sa fac eu asta. La urma urmei nu sunt multe chestii de facut, chiar mi se pare ceva simplu, dar sa vedem acum despre ce este vorba.

Ca sa incep cu inceputul cum este vorba asta. Eu lucrez in domeniul asta al site-urilor de foarte mult timp, si acum mi-am dezvoltat o retea de blog-uri de peste 50, ceea ce ma avantajeaza extrem de mult. Am in jur de 25 de blog-uri promovate, iar 25-30 daca nu ma insel, sunt in pragul de a fi promovate. Eu am o alta regula, insa daca ele functioneaza, este un lucru extrem de important, si daca stau putin si ma gandesc daca o sa ajung la nivelul ala pe care mi-l doresc eu va fi ceva extrem de important.

Pe langa domeniul de webdesign si advertising ( promovare ) sunt pasionat si de muzica. Eu cand de fel la pian, orga, acordeon cam tot ce inseamna clapa, iar acum ma pasioneaza foarte mult si vioara. Am cantat la un moment dat intr-o formatie, dar stiti cum este pana nu iti faci treaba ta nu prea  faci nimic. Acum ma mai ocup si de sonorizari la evenimente, am fost chiar invitat ( datorita promovarii in stilul meu ) sa ma ocup de sonorizare pentru interpreti precum Andeea Balan, fel de fel de organizarii pentru copii si mai multe chestii, dar a trebuit sa refuz din cauza ca nu am o autorizie, si ca meserie de dj trebuie sa platesc anual cel putin 30 de milioane, numai zic la inceput aparatura, pe parcurs chiar aparatura si licentele de la windows si programe.

O alta pasiune a mea , putin mai ascunsa o reprezinta fotografia. Cu toate ca nu am un aparat foarte performant, am in gand ca in viitor sa ma ocup si de asta, si sa imi fac o firma care sa le cuprinda pe toate. Ma uitam si putin pe net si cautam site fotograf nunta si cand am vazut ce preturi astronimice sunt, am zis ca in momentul asta trebuie sa intervin si eu, pentru ca asta sunt eu. Daca unul vine cu o suma de 1000 lei, altul vine cu 500, vine si Madalin cu 200 de lei, si automat ca voi avea profit. De ce sa nu cer cand produsul a fost achizitionat cu 50 lei ? automat treaba sta mult mai bine.

Vreau cam de saptamana viitoare sa imi finalizez PFA-ul, doresc sa il fac pe sonorizare dj, webdesing si advertising. Ulterior voi mai alege si altele dar docamdata atat. Va multumesc pentru ca mi-ati citit articolul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *