Pornirea unei afaceri intr-un domeniu

De curand m-am apucat sa studiez niste cursuri in mai multe domenii, pentru ca putea sa deschid o firma, in mai multe domenii de activitate care sa ma reprezinte. Nu fac asta doar ca sa castig bani, ci si din motivul ca imi place foarte mult. Nu pot sa ii inteleg pe acei oameni care stau linistiti toata ziua, se uita la televizor, nici curat in camera nu isi fac, nu se ocupa de nimic. Eu nu pot sta mai mult de 1 ora fara sa nu fac nimic, si acest lucru se intampla doar cand lucrez prea mult si sunt foarte obosit. Asa sunt eu, o persoana caruia ii place sa lucreze, sa castige bani si sa fac lucruri care imi scot in evidenta anumite laturi ale mele.

Nu m-am indreptat doar intr-un anumit domeniu, mereu am facut mai multe lucruri deodata. Adevarul este ca am avut de invatat de la cei mai buni. Foarte multi amici de-ai mei au multe firme, detin firme importante, si castiga foarte multi bani, cum mai zice un prieten din nimic. Un amic care a reusit sa ma impresioneze insa, este ca are atat de multe lucruri, incat nu isi permite sa le depoziteze la el acasa, sau in alte chestii, si de aceea m-a rugat pe mine sa ii caut ceva pe internet si sa il ajut, pentru un depozit ceva. Zis si facut, pentru ca in urmatoarele minute cand mi-a spus m-am grabit sa caut pe internet despre ce e vorba. Am gasit anunturi in ziare, anunturi online, insa nimic nu mi-a atras atentia. La un moment dat mi-a venit in minte sa caut pe google, inchirieri hale industriale , pentru ca mereu are succes acest lucru, si chiar a avut si acum. Am gasit un site cu mai multe lucruri, si l-am sunat imediat sa ii spun ce am gasit.

Mi-a multumit foarte mult, si in urmatorul moment si-a gasit spatiul dorit intr-o hala.

1 thought on “Pornirea unei afaceri intr-un domeniu”

  1. Da multumim pentru idee, am vazut despre ce este vorba, insa se adreseaza firmelor, avantajul cel mare este ca spatiile de depozitare se afla la intrarea pe autostrada A1. Bun articol, mult succes la scris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *