Popularitatea retelelor sociale

In zilele noastre sa te loghezi pe o reteau sociala inseamna sa fii mereu acolo unde este toata lumea, sa participi activ la o viata paralela. Lumea online ofera numeroase oportunitati insa ce-i drept pura placere este intentia numarul unu. Asa ca te loghezi pe Facebook de n ori pe zi. Poate ca daca ar mai exista si alte retele de socializare lucrurile ar fi cu totul altfel.

In orice caz, popularitatea retelelor de asa natura creste pe zi ce trece. Si cum toate au un inceput, nu numai Facebook este la moda. Americanii ne dicteaza incet si sigur alte si alte trenduri. Asadar, se pare ca Ello incepe sa devina un mic Facebook, cel putin pentru moment. Aici se pare ca inscrierea se poate face cu mai putine cerinte si asta atrage din start. Spre exemplu nu ti se cere numele real si astfel se pare ca dorinta unora de a-si pastra anonimatul este partea care ii face sa se indrepte cat mai mult spre alte retele.

Mai mult decat atat, se pare ca exista deja un asa de mare interes incat se pare ca unii sunt dispusi sa plateasca numai pentru a face parte din aceasta lume. Exista deja spre exemplu cereri in acest sens a unora care doresc sa plateasca si 500 de dolari.

Insa nici Ello nu este singurul loc. Netropolitan este pe aceeasi lungime de unda. Este locul in care se pare ca numai cei cu stare buna din punct de vedere financiar sunt si cei care pot intra aici. Asta pentru ca omul de rand nu ar dori sa plateasca taxe numai pentru un cont online.

Se pare ca fiecare retea de asa natura are la un moment dat si o era in care cunoaste culmile de succes insa incet si sigur se detroneaza. Poate ca Facebook nu este departe de acest adevar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *