Poezia de dragoste – Trairi si sentimente

Multumita profesoarei mele de limba romana, am procurat o carte de poezii de dragoste. Cand am deschis-o prima oara nu am lasat-o joc pana la a 50-a pagina, are niste poezii care te lasa fara cuvinte. Trairile si sentimentele care reies din acele poezii sunt de-a dreptul incredibile. Acest lucru este confirmat chiar de prietena mea, ce a reusit sa asculte cam tot ce am citit. Intrand in aceasta atmosfera a romantismului, m-a cuprins o stare melancolica, dar in acelas timp si una placuta.

Sunt o persoana care traieste muzica , iar poezia si cu muzica intr-o oarecare masura se asemana. Iubesc poezia si asta numai datorita profesoarei mele de limba romana, ce a reusit sa ma faca sa citesc pana cand ma simt extenuat. Problema este ca nu ma simt extenuat niciodata, pur si simplu citesc si intru intr-o atmosfera placuta, la fel ca acele persoane care canta la pian melodii de dragoste si intra in muzica.

Sunt o persoana care canta la pian, chiar melodii de dragoste. Am momente cand ii fac pe cei de langa mine sa planga, asta intamplandu-se de cele mai multe ori. Sunt fericit ca stiu sa cant si ca dragostea traita de mine este mult diferita fata de restul persoanelor. Multi nu stiu ce este notiunea de dragoste. Acel sentiment cand te simti singur, iar persoana draga nu iti este aproape. Cand simti ca ai face orice ca sa sti ca este langa tine si niciodata sa mai plece este ceva mirific.

Nu inteleg cum unele persoane pot fi cu atat de mult sange rece, nu simt dragostea si nu o pot trai. Cum poti sa iti bati joc de o femeie, sau de un barbat ? Cand iubesti totul in viata este roz. Cu toate ca apar multe lucruri urate intr-o relatie, asta este notiunea vietii, trebuie sa fi pregatit pentru orice incercare a ei.

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il poti exprima…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *