Plante medicinale – Goji avantaje

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. La indemnul unui prieten am inceput sa caut seminte de goji. Cu ajutorul unui prieten am reusit sa achizitionez cam  50 de seminte. Sincer sa fiu nici nu le-am numarat pentru ca sunt destul de micute si nu cred ca cineva este atat de nebun sa stea sa la numere, bineinteles acum depinde pentru ce se numara, pentru ca de exemplu am amici care vand seminte la numar si automat trebuie sa le numere, un lucru spun eu destul de greu, si iti trebuie multa rabdare. Din acel moment mi-a venit o idée de a-mi crea o mini sera, insa dupa un timp am cam renuntat pentru ca timpul nu imi permite. Pot spune ca acest lucru nu este batut in cuie, pentru ca anul acesta de 2013 am planificat sa imi deschid o sera, nu mini sera cu toate dotarile de care are aceasta nevoie. Pretul pentru aceasta este destul de mare, insa cu timpul banii se vor recupera, asta doar in timp, deci automat pentru a-ti face un asemenea afacere trebuie sa ai o suma destul de mare pentru investit, si nu este deloc usor sa ai un service cu 20 de mil, 10 mil sa le dai la rate, si de 10 sa ii investesti. Pentru a porni un astfel de afacere trebuie sa va documentati mai intai despre aceste goji .

Eu nu pot spune ca am stat sa studiez foarte mult aceasta planta, insa am citit si este denumit si sub denumirea de planta tineretii din cate imi amintesc eu, nu mai stiu sigur, insa era ceva de genul acesta. Nu este foarte greu de plantat, si daca aveti un paharut de la iaurt , puteti face totul acolo, fara prea mari batai de cap. Puteti sa incercati diferite magazine de specialitate pentru a cumpara cateva solutii pentru a creste mult mai rapide si frumoase, fata de cum le puneati inainte. Un alt lucru pe care vil pot spune este ca inainte de a pune samanta este recomandat sa o lasati pe aceasta in apa timp de 24 de ore, pentru ca se spune ca este mai rapid acest lucru si se prinde mult mai bine decat daca o puneti direct in apa.

Legat de aceasta afacere putem sa scrie zeci de articole despre cum sa o porniti, avantajele acestei afaceri, dar si dezavantajele. Un avantaj este ca veti putea castiga destui bani intr-o anumita perioada a anului pentru toata perioada, si cu timpul va puteti extinde, poate chiar si mari suprafata serei, conditiile si tot felul de asemenea lucruri.

Un dezavantaj il reprezinta nivelul de munca, care este destul de mare la inceput, asta in conditiile in care nu cumparati utilaje automate pentru irigatii si pentru aceste lucruri. Un dezvantaj este ca nu puteti castiga bani de la inceput ci in timp, dupa 6 luni de exemplu sau dupa 2-3 luni asta in conditiile in care doriti sa vindeti ori rasat ori planta de-a gata. Acest lucru il hotarati voi impreuna cu un partener de afacere ( asta in conditiile in care sunteti cu inca o persoana ) . Va recomand sa nu incepeti un asemenea gen de afacere impreuna cu cineva, ci singur, poate chiar o afacere de familie, este cel mai indicat. Si aici pot aparea problem insa este mult mai usor pentru voi, decat cu un amic.

Goji este o planta care va ajuta foarte mult organismul, si eu o recomand cu caldura. Pretul pentru un kilogram poate fi foarte mare, insa daca stati si cautati magazine care se ocupa de acest lucru, sau pur si simplu plantati seminte acest lucru este mult mai usor.

Cam atat in acest articol, va multumesc si va invit sa ne vizitati site-ul in continuare.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *