Planifica-ti cea mai buna vacanta

barcelona-spainDe vreo 6 ani merg in fiecare vacanta sau concediu de vara la mare in Romania sa stau macar cate o saptamana. Iar anul trecut pot sa spun ca am fost 3 saptamani la mare, in care am epuizat toate obiectivele turistice care puteau fi vizitate la litoral si am mancat toate tipurile de mancare pe care le are de oferit bucataria romaneasca. Nu pot sa spun ca am fost dezamagit, insa monotonia de a face acelasi lucru in fiecare zi si simtindu-ma pe litoral si in statiune ca si cum sunt acasa nu e intotdeauna un lucru bun, fiindca repet aceleasi lucruri, iar acest lucru ma face sa ma simt stresat.

Pe langa acele 3 saptamani pe care le-am petrecut la mare, am mai fost si intr-o statiune balneoclimaterica o saptamana si pot sa spun ca am fost plecat de acasa o luna intreaga de vara si m-am simtit splendid. Insa de cand merg la mare m-am saturat cel putin sa mai merg in Romania.

De aceea am cautat pe internet o agentie de turism care sa poata sa-mi ofere toate conditiile si sa ma scuteasca de timpul pierdut cautand hotelul la care sa ma cazez, telefoanele date si banii de multe ori irositi.

Dupa cateva minute de cautari am dat de www.geniustravel.ro . O agentie de turism de incredere, echilibrata si prompta. Aceasta a fost infiintata in anul 2008 si de atunci prospera avand tot mai multi clienti care apeleaza la ei. Aceasta are o cifra mare de afacere, un numar mare de turisti gestionati si o multime de fani pe facebook. Genius travel are o gama foarte mare de destinatii turistice pentru toate categoriile de vacante propuse de dumneavoastra.

Daca vreti sa aveti parte de o vacanta excelenta, cu toate conditiile oferite, fie ca vreti sa mergeti in Turcia, Grecia sau Spania sa faceti plaja, fie ca vreti sa mergeti la Ski in Bulgaria sau chiar in Barcelona pentru un City Break, apelati la Genius Travel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *