mobila living

Piese de mobilier esentiale in living

Ce anume face ca o camera sa poata fi locuibila, dar mai ales sa iti dea acea stare de confort si de bine cand intri in ea? In primul rand, mobila si elementele de mobilier joaca un rol esential in decorarea si personalizarea acelei incaperi numita living sau sufragerie. Anumite elemente de mobilier esentiale poti gasi efectuand o cautare dupa mobila living, dar de asemenea va trebui sa tii cont si de amprenta personala si anume de importanta posesiunilor personale intr-o anumita camera.

Camera de zi sau livingul ar trebui sa fie un loc in care ne simtim cu totul in cea mai mare stare de liniste, pace, confort si tihna. Aceasta ar putea fi considerata de asemenea si ca un fel de templu al sufletului, in care totul trebuie sa fie intr-o anumita ordine si sa reflecte mereu pace si liniste.

Livingul este acel loc in care poti primi atat oaspetii, dar si familia de departe, insa este cea mai potrivita incapere din locuinta ta in care  te poti odihni, iti poti pune ordine in ganduri si te poti relaxa ascultand muzica sau urmarind la televizor programele favorite. De obicei amplasata la intrarea in casa ta, dupa holul principal, livingul este o incapere ce este potrivita pentru mai multe lucruri.

O locuinta reflecta personalitatea si gusturile in materie de interioare si stil de viata ale proprietarului in cauza iar camera de zi devine centrul casei si locul prin prisma caruia cineva isi poate face o prima impresie legata de o anumita persoana. Conteaza foarte mult cum alegi sa iti decorezi si mobilezi aceasta incapere speciala si intrucat este atat de importanta, trebuie si decorata adecvat.

Piesele de mobila pe care te poti aseza atunci cand stai in sufragerie sunt aspectele cele mai importante ce tin de mobilarea acestei incaperi. Canapelele, coltarele, fotoliile si scaunele comode formeaza o parte integrala a mobilei necesare unei sufragerii care ajuta de asemenea si la stabilirea stilului camerei.

O canapea frumoasa si eleganta impreuna cu niste scaune comode vor oferi cu siguranta un aspect sofisticat livingului tau. Te poti juca de asemenea si cu diferitele aranjamente pentru a crea o identitate unica acestei camere. Fiecare camera de zi trebuie sa detina cate o masuta de cafea pe care invitatii sau musafirii sa-si poata aseza paharele si pe care tu sa asezi cate o gustare buna.

O masa centrala devine numaidecat locul de unde pornesc toate activitatile distractive. De asemenea o masuta rafinata de cafea poate adaposti cartile si revistele tale preferate, mai ales daca dispune dedesubtul ei si de un suport incapator pentru depozitarea lucrurilor mici.

O alta piesa de mobilier esentiala in livingul casei este un dulap de colt, fie vertical, fie supraetajat si prins de perete. Un alt inlocuitor pentru masuta de cafea pe care poti amplasa cartile, obiectele de decor sau de care ai nevoie, aceasta piesa de mobilier poate fi utilizata pentru a amplasa rame foto, vaze de flori si carti pentru imbunatatirea aspectului intregii camere. Pe langa ideea de asorteu cu restul mobilei camerei, dulapul de colt serveste de asemenea si ca spatiu de stocare aditional in cadrul livingului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *