starry sky pictura pe numere pictorul fericit

Pictorul Fericit – magazinul de pictura de unde poate incepe noul tau hobby

Cu totii avem nevoie de cate un hobby in viata. Atat pentru placerea noastra, dar si pentru a ne dezvolta ca persoane. Sa muncesti non stop si sa dormi nu prea e viata, e un ciclu vicios ce inevitabil va duce si la depresie. Ai nevoie de ceva care sa-ti permita sa te detasezi de tot pret de cateva ore. Trebuie sa te detasezi de job, de griji si stres, de social media si tv, chiar si de familie cateodata.

Esti om, nu le poti face pe toate, iar sa fii epuizat emotional si psihic toata saptamana nu e ok pentru sanatatea ta. Asa ca alege sa pornesti in aventura pictatului. Stiu, probabil te gandesti ca tu esti antitalent si daca-ti pune cineva o pensula asa finuta in mana tu o folosesti de parca dai cu var. Ei bine, prin pictura pe numere vei invata sa iti echilibrezi miscarile si sa aplici cantitatea potrivita de vopsea. Vezi si acest articol despre pictura pe numere.

Pictorul Fericit a facut romanii fericiti pe timpul pandemiei

Cat am stat sechestrati in casa, zau ca ne-am dezechilibrat psihic. Chiar si cei care iubesc si prefera sa stea acasa decat sa iasa in oras, la un moment dat tot simteau si eu ca o iau razna. Te plictisesti si de telefon si de tv la un moment dat, in special ca erau numai stiri negative ce si mai mult iti influentau sanatatea psihica. Asa ca, omul cum e descurcaret, a inceput sa-si caute activitati pe care sa le poata face acasa ca sa mai iasa din aceasta monotonie dureroasa.

Au descoperit Pictorul Fericit, un magazin de pictura ce ofera tablouri pe numere si nu numai. Si-au comandat temele preferate, au primit coletul si s-au apucat de indata de treaba. Tabloul pe numere are delimitari si numere, primesti schita imaginii dupa care te ghidezi, iar cu pensulele din cutie aplici vopselurile potrivite in spatiile de pe panza. Capacele sunt si ele numerotate, ca sa stii exact ce culori trebuie sa folosesti in fiecare loc. Si iata ca incet incet tabloul prinde contur, iar mai apoi il poti expune pe perete si sa te mandresti cu el cand vine lumea in vizita. Pictura este si o forma de meditatie, tocmai de aceea un astfel de hobby iti va face cu siguranta bine atat sanatatii psihice, cat si fizice.

Uita de stres si relaxeaza-te pictand tablourile preferate de la Pictorul Fericit!

Contact:

0754 459 540

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *