Pictura faciala

Petrecerea perfecta pentru cei mici

Pictura faciala

Petrecerile pentru copii s-au schimbat, cu siguranta, foarte mult de-a lungul anilor. Daca in anii 1990 era de ajuns sa servesti ceva aperitive, niste tort, suc (sau poate sampanie pentru copii) si sa pui in casetofon o caseta cu Andre, acum aceste lucruri par ceva de domeniul trecutului indepartat (sa zicem doar ca Andre s-au despartit acum aproape 15 ani).

Acum, ziua acasa nu mai pare la moda, indiferent de ziua copilului. Mai multe localuri au oferte speciale pentru zilele de nastere, cu reduceri si produse bonus, iar unele ca Mc Donald’s au chiar camere speciale pentru astfel de evenimente.

O petrecere acasa este „cool” in aceasta perioada doar daca esti dispus sa cheltuiesti si sa te agiti cat pentru o nunta. Bine, clar ca mai putin, insa voiam doar sa evidentiez o idee. O petrecere pentru cei mici nu implica doar familia si doi vecini, ci, pe langa acestia, mai multi vecini, colegi de scoala sau de la diferitele activitati extra curriculare pe care le practica. Daca stai intr-o garsoniera, ai incurcat-o.

Din fericire, daca este pe timpul verii, poti organiza ziua in diferite spatii publice, precum un parc sau la padure. Vei avea nevoie de un tort imens pentru a servi toti invitatii. Dupa cum stiti, exista foarte multe cofetarii care fac torturi personalizate la comanda, deci poti sa pui pe el orice imagine, de la una cu copilul tau, pana la una cu personajul lui animat favorit.

Poti sa angajezi si un animator. Multe companii au magicieni sau printese care ii pot incanta pe cei mici, iar unele au chiar personaje tematice, existente deja, precum Alba ca Zapada, Alladin sau Scooby Doo, care vor aduce si mai multa bucurie prichindeilor, atunci cand vor vedea personajul lor preferat alaturandu-se petrecerii lor.

O activitate pe care acesti animatori o pot realiza este una pe care cei mici o vor indragi si este tot mai mult practicata: pictura pe fata. Acestia pot realiza modele foarte multe si diverse si ii pot transforma pe cei mici in ajutoarele lor. Pentru picturi pe fata aici puteti da click si afla mai multe informatii, precum lucrul care ne intereseaza cam cel mai mult: preturile. Din fericire, sunt destul de convenabile si se merita.

Desigur, doar pentru ca este „la moda”, nu inseamna ca trebuie neaparat sa planifici astfel de petreceri. Poti sa participi la una pe care o organizeaza un alt parinte si sa analizezi daca e ceea ce iti doresti si daca te incadrezi in buget. Daca da, ce mai astepti?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *