Pasii manichiurii impecabile

  1. Toate femeile isi doresc sa fie cat mai frumoase si sa iasa cat mai mult in evidenta prin frumusete sau prin alte lucruri care sa le faca remarcate intr-un mod placut. Pentru a fi frumoase si pentru a avea un aspect cat mai placut si cat mai ingrijit, femeile apeleaza la foarte multe trucuri, incepand de la ingrijirea unghiilor si pana la coafare in functie de forma fetei sau ingrijirea pielii corpului.

Sigur ca aceste ritualuri fac femeile sa piarda o parte destul de mare de timp mai ales ca fiecare procedura are nevoie de mai multe etape.

Mana unei femei o poate reprezenta. In momentul in care vedem o femeie si ii studiem mana sau unghiile, ne putem da seama destul de multe lucruri despre femeia respectiva. Tocmai din acest motiv este foarte important sa avem mereu mainile ingrijite si sa aratam cat mai bine.

Potrivit sondajelor, se pare ca orice femeie care isi ingrijeste unghiile in mod regulat, pierde in medie 2 ore de cate 2 ori pe saptamana. Sigur ca alte femei ar putea considera acest lucru o pierdere de timp insa nici pe departe nu putem vorbi despre asa ceva.

Avand in vedere ca suntem intr-o continua evolutie, se pare ca a evoluat si industria cosmetica, asa cum era de asteptat. In ziua de astazi este mult mai la indemana si mai usor sa apelam la unghiile cu gel. Este vorba despre un tip de unghii care raman intacte, cu acelasi efect  relativ o luna de zile dupa ce au fost facute. Modelul de pe unghii nu se sterge indiferent daca spalati vasele, tastati la calculator sau faceti alte treburi prin casa asa cum ati fi crezut.

Modelul va rezista o perioada destul de lunga de timp si in plus nu va mai trebui sa va faceti griji daca aveti unghiile moi sau fragile si sunt predispuse spre rupere deoarece acestea nu se vor mai rupe cu siguranta.

De asemenea, daca va pasioneaza acest lucru puteti sa va faceti chiar acasa deoarece procedura nu este deloc complicata. Pentru inceput va trebuie un kit unghii cu care sa incepeti sa va desfasurati activitatile.

Iata care sunt pasii unei manichiuri ca la carte:

  • In primul rand, se imping cuticulele care se lasa la inmuiat in prealabil.
  • Apoi, se foloseste un buffer special cu ajutorul caruia se pilesc unghiile naturale pentru ca gelul UV sa adere perfect pe unghie.
  • Se aplica un gel supranumit primer care are rolul de adeziv si mai apoi se introduce mana in lampa.
  • In momentul in care vreti sa faceti extensii trebuie sa aplicati sabloane cu ajutorul carora sa puneti forma unghiei. Aplicati gel deasupra si puneti mana in lampa pana cand se usuca gelul si apoi de indeparteaza surplusul de gel cu o solutie degresanta speciala.
  • Apoi, se da forma unghiilor se pilesc si se lustruiesc, dupa care se aplica gelul colorat si se introduce din nou mana in lampa. Poti sa faci diferite modele in functie de preferinte.
    La urma se mai aplica un strat transparent de gel si se mai lasa la uscat. Folositi ulei pentru cuticule pentru un efect mai spectaculos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *