Pariurile se fac si din bonusuri

Cei ce joaca la pariuri sportive online au inceput de ceva timp sa se inmulteasca peste noapte as putea zice. Numarul lor a crescut considerabil si multi se intreaba de ce printre care si eu dar dupa ceva cautari am inteles de ce. Pai cum sa nu fii curios sa incerci macar sa pariezi ceva cand bet365 ofera bonusuri de bonusuri.

O companie ce are ~700 mil. de clienti inpeste 200 de state, Bet365 ofera pariuri din mai multe domenii de sport. Puteti paria pe sporturi virtuale, indicii bursieri sau la loteriile din mai multe tari din Europa.

Sa vorbim despre un bonus de la bet365.

100% Bonus Initial –bonusul se acorda pariorilor noi dupa prima depunere de bani in cont. Trebuie doar sa deschideti un cont nou apoi sa depuneti o suma incadrata intre 20-200 RON si veti primi bonus suma depusa de dvs. Daca depuneti 200 RON veti primi alti 200 RON in cont. In plus, va trebui sa rulati mai intai o data suma depozitului eligibil pariind pe sporturile si tipurile de pariuri dorite, la orice cota, dupa care depozitul si bonusul trebuie rulate de cel putin 3 ori inainte de a putea fi retras bonusul din cont.

Banii ii puteti foarte usor folosi si la biletul zilei pariuri o metoda de a paria care a prins foarte bine la pariori inca decand a aparut pe piata si este o modalitate de castig pentru foarte multi oameni. Oamenii aleg meciurile mari cu cote frumoase de unde vin veniturile insa cum spuneam si pe alt blog, perfectionati-va strategia.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *