Paradoxal- ce uiti sa cureti si ar trebui

Cum vine asta masina de spalat se mai si spala? Dar nu o face singura? Pare paradoxal insa tocmai ceea ce este menit sa curete ceva nu este tocmai cel mai curat si igienic loc din lume. Se intampla cu o sumedenie de lucruri din jurul tau.

Te-ai gandit ca pernele au si ele nevoie de curatare? Ce trece deja de 2 ani de folosire ajunge sa fie cu un risc tot mai mare de mizerie. Asa ca se recomanda ca fiecare perna sa fie spalata la fel ca oricare alt obiect vestimentar pe care il folosesti. Insa la un moment dat cel mai bine este sa schimbi obiectul in sine. Desigur, exista si variante aparte, de genul curatatoriilor speciale sau chiar si spray-uri care sa se foloseasca pentru saltele implicit. Acestea te pot scapa de acarieni insa nu iti garanteaza nimeni profunzimea la care pot ajunge si curata.

Tastatura si mouse-ul. Mai nou vin in varianta de wireless, ceea ce le face atat de disponibile sa fie lasate pe oriunde. Insa din pacate nu la fel de bine te gandesti cand vine vorba de curatarea lor. Au nevoie de curatare si ba chiar mai mult au nevoie de igienizare. Asa ca ar trebui sa te gandesti cel putin la locurile pline de praf pe unde stau asezate, la faptul ca cel mai adesea mananci asupra lor si le atingi atat de des. Concluzia? Nu lasa sa treaca saptamana pana cand sa le cureti.

Din acelasi sir de lucruri se numara si masina de spalat, fie cea de haine, fie cea de vase. Aici se aduna intreaga mizerie a ceea ce speli si este de la sine inteles ca la randul lor au nevoie de o serie de pasi pentru curatare. Specialistii spun ca trebuie sa folosesti un detergent special si un dezinfectant pe masura si sa pornesti un program de spalare fara rufe/vase ci masina goala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *