Ormus

Ormus-elixir pentru trup si suflet

Ormus
Ormus

Ormus, de asemenea numit si Ormes, este acronimul termenului Orbitally Rearranged Monoatomic Elements si este un grup de substante pline de o energie cosmica ce pot avea efecte miraculoase asupra trupului si sufletului, asemenea unui elixir de frumusete si de sanatate din timpuri stravechi.

Efectele acestui produs sunt recunoscute si dovedite inca din decursul istoriei intregi si sunt benefice pentru calmare, pentru redarea energiei, a spiritului tanar, a intuitiei, a motivatiei, dar si a mentinerii si redarii echilibrului dintre trup si spirit.

Aceste substante cu proprietati magice si recunoscute presupun multe trasaturi pozitive asupra intregului mecanism uman, printre care si puterea de a vindeca si de a produce supraconductibilitate la temperatura camerei. Aceste substante compuse mai apoi sub forma elixirului Ormus, bun pentru trup si si suflet, au fost descoperite in anul 1975 de catre David Hudson, un fermier de bumbac din statul Arizona, SUA.

Din punct de vedere chimic, produsul Ormus intregeste metalele pretioase cum ar fi aurul, platina, dar si iridiul, intr-o materie fizica exotica, in care metalele nu formeaza legaturi  sau cristale, ci exista in atomi singulari separati unii de ceilalti.

In acelasi timp, acest produs este materialul din care sunt efectuate sufletul si forta tuturor organismelor vii de pe acest pamant sau mai bine zis „esenta vietii”. La fel ca si aloe vera, o planta si solutie naturala recunoscuta de ani buni, la fel si produsele Ormus contin esente bogate si tari care impiedica raul din a se instala in corpurile noastre.

Este adevarat, produsele Ormus, pentru ca sunt mult mai multe categorii si tratamente, sunt poate mai diferite ca pret decat orice tip de medicament obisnuit regasit in farmacii, insa acest lucru se datoreaza faptului ca vindeca si ajuta la ameliorarea simptomelor diverselor boli, dar mai ales datorita elementelor continute de acest elixir pretios, care sunt mult prea rare.

Produsele Ormus si substantele continute de acestea pot ajuta la stoparea evolutiei si chiar vindecarea completa a diverselor tipuri de afectiuni si boli, printre care si unele forme de cancer sau chiar SIDA. Acest elixir bogat  poate corecta multe erori ale ADN-ului uman si de asemenea actioneaza ca un superconductor al energiilor in tot organismul nostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *