scanare virus

Optiuni gratis de scanare a virusilor

Programele online gratis de scanat virusii pot fi foarte benefice in unele situatii. Daca nu ai un program antivirus instalat  pe calculatorul tau si simti ca de acum computerul tau este cam infectat, un program gratis te poate ajuta cu aceste probleme. Poate ca ai un program de protectie importiv virusilor pe calculator si crezi ca totusi acesta a permis patrunderea unui virus in sistem.

Cateodata chiar profesionistii in suport tehnic folosesc programe gratis de scanat virusii pentru a verifica calculatoarele fara alte programe antivirus instalate deoarece  acestea sunt simple de utilizat si foarte rapid de incarcat. Oricare ar fi motivul pentru care sa folosesti un program gratis de scanare a virusilor, acestea pot fi foarte folositoare pentru anumite verificari rapide.

In timp ce Internetul  poate fi de asemenea o sursa foarte buna de virusi, viermi, Troieni si alte tipuri daunatoare de continut, poate asigura de asemenea si o gramada de programe sigure si sanatoase antivirus sau de scanare a virusilor  care iti pot verifica calculatorul imediat.

In loc de a lucra in cadrul unui browser web, House Call by Trend Micro este un program gratis pe care il poti descarca si instala mai apoi in calculatorul tau. House Call poate fi folosit pentru a scana hard drive-ul calculatorului tau, insa poate fi folosit de asemenea  pentru a sca anumite fisiere, foldere sau hard drive-uri externe.

Volumul de timp care necesita  pentru scanare va depinde  de performanta sistemului tau si de numarul de fisiere care trebuie sa fie scanate. Exista o trasatura „Quick Scan” care doar va cauta prin lista de foldere si fisiere care sunt de obicei tinte ale malware si spyware, cum ar fi zonele de sistem critice.

House Call de la Trend Micro este disponibil pentru Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8, compatabil atat cu versiunile de 32 biti si 64 biti ale sistemelor de operare Microsoft. Exista de asemenea si mai multe programe de securitate puternice pentru calculator disponibile pe Internet, insa la cumparare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *