city break Paris

Oferte de city break in Paris in acest an

Exista o multime de activitati pe care le poti face atunci cand te afli pentru prima data intr-un city break la Paris. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii dinainte de a ajunge in Franta cu o oferta minunata de turism, este ce anume vei face acolo. Chiar daca esti adeptul unor vizite scurte in orase cunoscute din Europa, si preferi sa mergi la pas si sa observi rand pe rand ceea ce nici o brosura nu iti poate prezenta, tot mai bine este sa iti faci un plan inainte si sa iei in calcul toate posibilitatile pe care le ai la dispozitie intr-un oras ca Parisul Luminilor.

Mergi in Paris pentru cel putin 2 nopti

Dupa ce ai gasit o oferta minunata de plecare intr-un city break in Franta pentru cel mult 4 nopti, mai exact inspirandu-te de pe site-ul scotianul.ro, trebuie sa te gandesti exact care sunt zilele in care vei sta efectiv in elegantul Paris si ce anume vei vizita atunci. De asemenea, poti intra pe site-uri de turism sau poti intreba diferite persoane pentru a-ti recomanda cele mai bune mijloace de transport pe strazile aglomerate si stralucitoare ale capitalei luxului european.

Paris este orasul luminilor, se stie, de aceea daca vei opta pentru o oferta de city break in Franta cu avionul dus-intors si cazare timp de 3 nopti de la agentia online de turism Scotianul.ro, nu trebuie sa ratezi celebrul bulevard plin de magie si de culori Champs-Élysées, care se intinde pe o distanta foarte mare, avand la un capat Arcul de Triumf si la celalalt Place de la Concorde.

Paris – una dintre cele mai de top destinatii de city break din Europa

Pentru pasionatii de shopping extrem si luxos in Franta, nici nu se pune problema a nu intra in faimoasele si elegantele magazine de moda de pe o parte si de alta a celei mai mari artere de circulatie din Paris. De asemenea, localurile selecte si rafinate, cu preturi deloc mici, restaurantele cu specific frantuzesc, la care vei savura aroma bucatariei pariziene si gustul adevarat al unui vin bun, dar si cinematografele in stil clasic care impanzesc bulevardul te vor atrage subit si nu vei mai scapa de sub vraja acestora.

Cu siguranta Franta se afla in topul destinatiilor celor mari vizitate din Europa din toate timpurile, deoarece isi merita statutul de oras al luminilor sau de oras al indragostitilor, astfel ca un city break la Paris nu poate decat sa te incante si sa iti mearga la inima.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *