prieteni

Oameni de care sa te lipsesti

Exista atat de multi oameni care te inconjoara incat ai avea impresia ca trebuie sa te izolezi de toti pentru a evita situatii neplacute. Exista o sumedenie de tipologii de oameni dintre care unii parca te trag in jos. O companie placuta inseamna o selectie a celor care iti impartasesc aceleasi interese asa ca daca nu te regasesti intr-o anume lista evita oameni precum:

  1. Invidiosul este clar cel care nu are lauda asupra ta insa te va invidia pentru tot ceea ce esti si ce faci. Poate ca e magulitor intr-o oarecare masura insa la un moment dat nu este nimic placut sa nu ai cu cine impartasi ceva de vreme ce interlocutorul te invidiaza pentru orice.
  2. Barfitorul este cel care te va comenta pe tine si pe cei din jur insa nu direct. Cand e cu tine este cel mai bun prieten. Pe la spate insa te va comenta in egala masura. Depinde numai de a-si gasi aliati care sa ii impartaseasca acelasi interes.
  3. Vanatorul; asa l-ai putea numi pe cel care efectiv iti scoate in evidenta faptul ca gresesti. Si o face cu atat de multa placere incat ai zice ca are ceva sadic in el. Poate ca in spatele acestui lucru se afla frustrarea sa de a arata ca si cei din jur gresesc insa cert este ca pe tine te poate macina efectiv.
  4. Cel mereu prezent, care nu are scop in a te sustine ci pentru a fi mereu acolo unde are o oportunitate. Cu alte cuvinte isi doreste mereu ceva de la tine, asteapta ceva si i se potriveste de minune celebra fraza „la bine da, cand nu ajuti o data se supara de foc.”

Avem cu totii in jurul nostru un acel cineva care supara pe toata lumea si parca in scopul sau sta asta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *