iubire

O relatie la cele mai inalte standarde

Tu si iubitul tau doriti sa duceti relatia actuala dincolo de cele mai inalte cote, dincolo de ceea ce exista deja? Atunci foarte bine. Luati cateva sfaturi care ar putea sa va ajute sa aveti parte de o relatie la cele mai inalte standarde in ale iubirii. Dragostea este un lucru extraordinar care poate sa ne bucure atat de mult intr-o viata, asadar de ce nu sa alegem sa o pretuim?

  • Nu va fie frica sa deveniti mult mai afectuosi unul cu celalalt.

Unor oameni le vine greu sa arate ceea ce simt exact pentru partenerul lor de viata si cat de mult tin la acesta. Nu ar trebui sa ne rezervam sa fim unele dintre acele persoane. Partenerul sau partenera de viata ne va multumi pentru asta si va conta foarte mult pentru relatia noastra de iubire. Asta este, se poate sa si riscam afisandu-ne sentimentele prea pe fata, insa este mai bine decat sa le pastram ascunse unii de ceilalti.

  • Incercati sa faceti lucruri noi impreuna.

Stiu ca poate va place sa mergeti la plimbari cu rolele impreuna, la fotbal, tenis, sau la bowling, insa nu va plafonati si nu faceti mereu aceleasi lucruri. Mergeti impreuna si descoperiti lucruri noi care va pot scoate din casa si din carapacea voastra protectoare. Este esential a face si altceva in afara lucrurilor cu care suntem obisnuiti, altfel relatiile noastre pot deveni plictisitoare si ramane pe loc. Varietatea si spontaneitatea sunt solutia.

  • Creati-va o rutina impreuna.

Fie ca este vorba despre a nu va culca fara a va da un sarut de noapte buna, fie ca este vorba despre a va spune unul altuia „Te iubesc” de fiecare data cand inchideti telefonul, este bine sa va creati propriile obiceiuri care va pot apropia si mai mult si care pot crea o legatura intensa de dragoste care poate sa dureze la nesfarsit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *