O lenjerie pentru fiecare

Fiecare membru al familiei are pretentia unui confort. Asta se defineste in multiple feluri insa cert este ca nu se omite faptul ca modul in care ne odihnim dicteaza oarecum gradul de confort. Asadar, o lenjerie este ceea ce alegem cu mare grija. Exista numeroase lenjerii frumoase de pat si totul tine de modul in care interepreteaza fiecare, tine de stilul fiecaruia.

O lenjerie pentru fiecare

Fiecare in parte, in functie de varsta si alte aspecte, prefera un anume stil in ceea ce priveste lenjeria de pat. Iata cateva referinte de care sa tii cont:

  • Pentru copii o lenjerie de pat este de dorit sa aiba un model specific. Parca incantarea unui copil este cu atat mai mare cu cat are parte de ceea ce inseamna un design placut. Personajele din desene animate sunt o alegere comuna insa chiar si numai o culoare preferata este ceea ce schimba imaginea din simplu in atragator.
  • Pentru persoanele adulte lenjeria de pat se alege in functie de designul incaperii. Aici se tine cont si de decoratiuni si de stilul casei in masura in care se doreste a se potrivi totul intr-o maniera placuta din punct de vedere estetic.
  • Cele mai comune tipuri de design si imprimeuri cand vine vorba de lenjeriile de pat se refera la modelul floral. Poti insa sa mergi si pe culori vii, pe contraste. Intr-un stil mdoern, lenjeriile cu imprimeu de tip 3D sunt foarte apreciate.
  • Materialul din care este confectionata o lenjerie de pat este ceea ce dicteaza pana la urma confortul de care avem sau nu parte. De regula bumbacul este de calitate superioara, lasand pielea sa respire. Insa pe timp de vara o lenjerie din satin spre exemplu ar putea fi cel mai bun inlocuitor, dat fiind ca are o finete aparte si pastreaza si senzatia de racoare la nivelul pielii.

De la mic la mare, avem cu totii pretentii in ceea ce priveste lenjeria de pat. Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum insa aceste elemente sunt nu numai necesare in masura in care „imbraca” patul ci actioneaza si din punct de vedere estetic. O lenjerie de pat poate fi un element decorativ in intreaga incapere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *