cadouri femei

Nu poti desparti femeile de lucrurile lor favorite

Atunci cand este cazul sa faci un cadou acelei femei dragi si speciale din viata ta, nu este niciodata prea simplu, fie ca esti fratele ei, fie ca esti sotul ei. Cu atat de multe optiuni disponibile, a incerca sa alegi cel mai deosebit cadou poate crea foarte mult stres pentru tine ca barbat. Nu este in toate cazurile asa, insa in majoritatea da, deci inarmeaza-te cu rabdare si ia un pix si o foaie, ori noteaza-ti pe smartphone, cateva dintre lucrurile preferate ale femeilor, pe care aceasta le va primi cu recunostinta.

Articole si accesorii handmade

Pana si cele mai mici lucruri pot conta foarte mult in ochii unei femei, mai ales daca sunt facute de mana, cu maiestrie, pricepere si de calitate, special pentru zile deosebite. Bratarile impletite si colorate, siragurile si colierele de perle, margele de lemn si fibre, creioanele frumos slefuite din lemn si cu mina rezistenta, esarfele cusute de mana in degrade-uri si din diferite suprapuneri si materiale, pot aduce zambetul pe buze oricarei femei.

Pot-pourri parfumat

Chiar daca femeile nu sunt renumite pentru faptul ca ar face mizerie, dezordine sau ca ar fi cam certate cu dusul, o serie de lumanarele sau pot-pourriuri parfumate din petale de flori, esente aromate si lichide volatile, pot insemna multe pentru ele.

Acopera odorurile si mirosurile mai putin placute sau chiar parfumeaza o camera ce este destul de lipsita de personalitate cu aceste seturi de pot-pourri de flori si esnete volatile, si femeia de langa tine iti va multumi de surpriza.

Machiaje de covor rosu

O alta idee nemaipomenita de cadouri cu gust pentru iubita, sora sau mama consta in daruirea unei truse magice de farduri pentru machiaje profesionale. Oferte exista in toate magazinele online sau fizice, mai ales daca este si pasionata de asa ceva.

Seturile si trusele de farduri si de luciuri de buze in mai multe nuante si cu mai multe straturi pot fi cu adevarat acceptate cu emotie si bucurie de cea draga tie. Numai ea stie cat de mult isi dorea asa ceva de la tine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *