stailer

Not all heroes wear capes – Stailer se enumeră printre ei

A apărut un nou erou printre noi și numele său este Stailer. Nu toți eroii poartă pelerină, așa cum nu toți eroii zboară prin oraș. Unii eroi au alte forme și ajută oamenii în moduri diferite. Stailer este unul dintre aceștia și chiar dacă nu zboară printre noi, este alături de fiecare în parte la nevoie. Contrar a ce cred unii, chiar și atunci când vorbim de hair & beauty pot apărea unele urgențe și implicit nevoia de un ajutor de nădejde.

Dacă urmează o nuntă importantă la care vine și un ex sau dacă trebuie să mergi la o întâlnire de afaceri? Sunt unele momente în viață în care nu poți arăta oricum, ci trebuie să fii impecabilă. Și aici este momentul în care intervine Stailer și te ajută atât să găsești lista cu locuri libere, cât și să te programezi rapid la oricare dintre acestea.

Află cât de ușor te ajută acest nou erou apărut printre noi

Este la fel de rapid ca The Flash, pentru că tu doar selectezi ceea ce te interesează și cât ai clipi vei avea în fața ochilor lista cu disponibilități pentru ziua și ora pe care le-ai selectat. Informeaza-te si de aici cu privire la acest aspect.

După ce vezi lista, ai parte de caracteristicile tuturor eroilor din The Justice League pentru că Stailer este complet transparent. Ai parte de toate informațiile necesare astfel încât să poți face programarea fără dubii că nu este locul potrivit. Vezi în listă tot ce te interesează cu privire la stilist, prețuri, timp de lucru și poze, conform cărora faci selecția potrivită. Poți să te orientezi și în funcție de recenziile altor clienți, astfel încât să afli mai multe despre locul în care vei merge.

Nu ai nevoie de un cont sau de aplicații instalate, cum nu ai nevoie să cheltuiești nici măcar un ban pentru a utiliza platforma. Ai parte astfel de servicii la îndemână care te ajută să te programezi la salon și te scapă de acel proces greoi în care căutai saloane și mai apoi sunai pe rând la fiecare dintre ele, unde nu găseai loc liber de cele mai multe ori.

Vrei să te alături comunității? Optează pentru un cont

Nu este o variantă obligatorie, ci opțională, care vine numai în avantajul tău. Dacă îți creezi un cont ai parte de anumite beneficii extra. Pentru că un erou vine mereu în ajutor, fără să ceară ceva la schimb. Contul îți permite setarea unui reminder care să sune atunci când îl setezi, pentru a nu uita de programare.

Tot acesta devine o agendă virtuală personală unde îți gestionezi programările la salon pentru orice serviciu din sfera de hair & beauty. Vei avea astfel stocate toate informațiile cu privire la ce salon ai fost și când, astfel încât să te poți întoarce la respectivul stilist dacă ai fost mulțumit. Totuși stiliștii de pe Stailer sunt profesioniști în domeniu și urmează cursuri de specialitate, astfel încât să poată reda fiecărui client serviciile și rezultatele pe care le așteaptă.

Accesează www.stailer.ro și descoperă cât de simplu poți utiliza platforma și cât de mult te ajută acest erou care nu poartă pelerină.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *