stailer

Nail art trends 2021 – Stailer îți face loc pe scaunul manichiuristei

În fiecare an, noi trenduri își fac apariția și sunt descoperite noi preferințe în materie de orice ține de beauty și fashion. Manichiura nu face excepție de la acest lucru și în acest sens a fost realizat un top cu trendurile în materie de nail art 2021. Dacă îți place să fii mereu în pas cu moda și să beneficiezi de servicii de top la salon, optează pentru Stailer. Este platforma care te aduce pe scaunul stilistului mai repede decât poți crede.

Mai mult decât atât ai parte de serviciile unor profesioniști în domeniu, ceea ce te aduce mai aproape de trenduri. Aceștia au parte regulat de cursuri de perfecționare unde află care sunt ultimele trenduri și tehnici utilizate în domeniu.

Nail art trends 2021 și cum poți avea parte de ele

Este foarte ușor să ajungi pe scaunul manichiuristei acum, cu ajutorul Stailer. Trebuie doar să accesezi platforma și să introduci informațiile necesare la filtrele de căutare. Mai apoi vei primi lista cu stiliștii care au locuri libere la salon în ziua și la ora la care poți tu merge. De acolo alegerea este simplă, deoarece poți vedea toate informațiile despre aceștia.

Ai disponibilă lista de prețuri, salonul, stilistul și chiar timpul de lucru pentru serviciul necesar. Pozele altor lucrări pot fi cele care să te ajute să iei decizia finală. După ce alegi poți finaliza programarea. Stailer este simplu de utilizat și cu ajutorul lui poți merge chiar să îți faci manichiura la salon Triquestra sau orice alt salon înscris pe platformă din orașul tău.

Noile trenduri în materie de nail art diferă foarte tare între ele, motiv pentru care se pliază pe diferite preferințe și tipuri de personalități. Manichiura realizată din culori nule și cu detalii albe fine pe deasupra este în topuri anul acesta. Este simplă și elegantă, potrivită pentru orice eveniment.

Pentru că vara este și destinată evenimentelor, manichiura cu perle care oferă rafinament și bun gust este în același top. Pentru că toată lumea are câte un eveniment anul acesta, tu programează-te cu Stailer pentru a găsi loc liber oricând. Pentru detalii extra click aici.

Unghiile cu model animal print pot fi aliatul ideal pentru zilele de piscină sau concediul la mare. Alături de acestea pot fi adăugate și unghiile marble. Acestea imită marmura, oferind un aspect interesant și nu foarte întâlnit.

De ce să alegi Stailer?

Toate aceste modele de unghii, alături de altele, le poți obține dacă mergi la o persoană experimentată în domeniu care este în temă cu ceea ce se cere și ce apare nou. Din acest motiv, Stailer poate fi partenerul tău de încredere. Totul este gratuit și nu mai pierzi timp.

Poți chiar să creezi un cont pentru a avea parte de anumite servicii precum  setarea unui reminder care să trimită un mesaj text pe telefonul tău înainte de programare, astfel încât să nu uiți de ea. Poți chiar să ajungi foarte repede la destinație pentru că platforma are o hartă inclusă. Toate acestea, alături de alte beneficii și avantaje poți avea cu Stailer. Programează-te și tu la salon online, cu Stailer!

Contact:

support@stailer.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *