motorola

Motorola Moto G

motorolaMotorola a lansat un pachet de smartphone-uri in incercarea de a domina piata de telefonie mobila, incercand sa recupereze timpul pierdut din ultima vreme. Noul Motorola Moto G vine cu o camera de 13 MP, o diagonala de cinci inch care are o rezolutie full HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, fiind disponibil in doua variante: una va fi de 1 GB RAM alaturi de 8 GB oferiti pentru stocarea datelor, iar cea de-a doua este de 2 GB, care vine insotita de o memorie de 16 GB.

 

Noul smartphone Motorola

Noul smartphone accesibil de la Motorola dispune de un ecran de 5 inch cu rezolutie HD, este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon 410, iar grafica este asigurata de GPU-ul Adreno 306.

Motorola Moto G beneficiaza de o camera foto principala de 13MP -cu blit dual LED, dual tone- si de o camera foto frontala de 5MP. Smartphone-ul ofera conectivitate LTE, ruleaza Android 5.1.1 si se bazeaza pe o baterie de 2.470mAh. Pretul Motorola Moto G 2015 porneste de la aproximativ 185 de dolari.

Motorola Moto X Style

Producatorul de telefoane inteligente sustine ca bateria telefonului se incarca in numai cateva minute de alimentare la priza. De asemenea, se pare ca noul smartphone va fi rezistent la apa- acesta poate fi scufundat in apa pana la o adancime de un metru, pentru un timp de 30 de minute.

Motorola Moto X Style dispune de un ecran de 5,7 inch cu rezolutie QHD, ce acopera nu mai putin de 76% din display-ul telefonului. Noul Motorola Moto X Style are o baterie de 3.000mAh iar producatorul sustine ca 15 minute de conectare la priza asigura 34% incarcare pentru baterie.

Motorola Moto X Play este versiunea mai mica, si putin mai slaba in ceea ce priveste harware-ul, insa si mai ieftin decat Moto X Style. Smartphone-ul dispune de un acumulator de 3.630mAh, ce ar asigura, potrivit Motorola, o functionare de utilizare mixta de pana la 48 de ore, dar si incarcare rapida.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *