mic dejun

Mic dejun romantic

mic dejunA te trezi si a da de un mic dejun copios si delicios si de iubitul tau langa tine suna atat de bine. Si tu poti face acelasi lucru pentru el, si asta nu trebuie sa fie neaparat facut in zilele mai speciale din viata voastra de cuplu. Chiar daca nu este Dragobetele sau ziua lui sau a ei de nastere, un mic dejun sanatos si delicios poate fi solutia de a va apropia mai mult decat sunteti deja si de a recladi relatia daca aceasta este pe butuci, cum s-ar spune.

Chiar cu ajutorul unor bucate simple si care se regasesc in frigider, ai putea face o masa buna pentru dimineata, de altfel si cea mai impotanta parte a zilei in care trebuie sa mananci cel mai bine. Dimineata trebuie sa mananci ca un rege, la pranz ca un print si seara ca un cersetor. Cam asa suna cele trei mese zilnice si felul in care ar trebui sa arate. Insa, aici este vorba despre micul dejun,

Ai mai multe variante dintre care poti alege pentru a-ti surprinde partenerul sau partenera de viata. Insa, in toate aceste bucate pe care le vei alege, singurul ingredient ce trebuie sa se regaseasca peste tot esre dragostea.

  • Micul dejun nr. 1. Ompleta simpla, iaurt grecesc cu fructe de padure si suc de portocale. Aceasta este cea mai dorita si cea mai buna varianta de servire a micului dejun. Este simpla, gustoasa, aratoasa si pe langa aceasta, ai putea sa pui si o floricica draguta care sa inveseleasca dimineata celui sau celei in cauza.
  • Micul dejun nr. 2. Oua prajite in forma de inima, toast si cafea. Orice aliment ce are forma de inima si cateva mesaje de iubire pe paine, pot trasforma cea mai importanta masa a zilei in ceva mult mai romantic decat orice. Vei hrani atat stomacul, cat si inima.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *