Mercedes S-Class apare si in Australia

   Mercedes Benz v-a introduce in scurt timp pe piata din Australia noul model S-Class care s-a facut cunoscut datorita sistemului de parfumare automat. Nu este o idée noua sau speciala pentru ca masinile produse in Franta precum Renualt sau Chevrolet au acest sistem de parfumare automat de cativa ani. Sistemul introdus de Mercedes este unul mai indragit de cumparatori pentru ca acestia pot schimba aromele de parfum dupa preferintele lor. Acesta este foarte usor de folosit pentri ca iti poti seta aroma preferata in maxim zece secunde.

                Mercedes a introdus patru arome principale cu care spun ei ca poti schimba starea de spirit a persoanelor din masina. Ideea este noua si pare sa placa celor ce folosesc acest sistem iar acest lucru se datoreaza si demodarii vechiului stil de reimprospatare cu deodorant care imprastiau miros placut prin masina. Cele patru arome principale par a intra perfect in atmosfera Mercedesului pentru ca au arome fine precum si masina.

Initial cei de la Mercedes vroiau sa introduca arome cu proprietati terapeutice insa si-au schimbat parerea pentru ca unele puteau provoca alergii. In caz ca masina este implicata intr-un accident sau acest sistem se strica soferul trebuie sa apeleze la sursa pentru ca acesta nu se gaseste la orice firma de piese pentru Mercedes. Surprinzator este ca masina cu cele mai multe piese pentru Mercedes vito prezente pe piata neagra nu va beneficia de acest sistem pentru ca cei de la Mercedes nu vor ca masinile de transport persoane sa aiba mai multe arome pentru ca masina poate fi inconfortabila daca i se tot schimba mirosul.

                Masinile Mercedes vor mai avea si doau game de alegere intre “Calm” si “Energized. Iar acestea vor fi activate in functie de atmosfera din masina prin aplicarea unor senzori. Aceaste schimbari pot avea efect asupra persoanelor din masina incat sa se schimbe atmosfera.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *