Mercedes Benz GLA 45 AMG

mercedes-benz-gla-45-amg-3  Portofoliul productiei de la Mercedes Benz va fi imbunatatit in curand cu noul model GLA baby SUV. Acesta este un model asemanator cu BMW X1/X2 sau cu un Audi Q3/Q4 si are ca rol acoperirea acelui domeniu de piata in care Mercedes benz lipsea. Se crede ca modelul GLA 45 SUV v-a fi prezentat in luna septembrie la Frankfurt in cadrul prezentarii Motor Show. Varianta GLA 45 AMG beneficiaza de piese de calitate pe care nu le poti gasi la orice firma de piese auto Mercedes.

                Masina are un motor imbunatatit dupa prototipul de la A-Class si CLA care dezvolta 250 cai putere si ajunge la viteza maxima de 258 km/h. Aceste performante sunt practic cele care fac modelul atat de elegant. Acesta nu este nici prea incet si plictisitor dar nici foarte puternic si zgomotos. Modelul GLA 45 AMG are mai degraba lookul de la A-Class decat lookul unui AMG sau SUV. Partea din fata are acelasi look cu care Mercedes Benz ne-a obisnuit, totusi spoilerul indica o schimbare mica si necesara. Acest model are si o garda de sol destul de joasa, dar fiind puternica acest lucru nu poate fi  criticat. Partea din spate are si ea stilul familiar al Mercedesului si se prezinta cu o bara de protectie foarte stilata care iti da impresia ca masina este tunata. Cele doua tevi de esapament sunt exemplul perfect ca Mercedes incepe sa mai transforme masinile nu doar sa scoata pe piata un model asemenator cu precedentul.

               PEntru inceput, va fi mai dificil sa gasesti piese pentru tot ce inseamna model nou de la Mercedes insa pentru cei care isi permit sa achizitioneze o astfel de masina, sigur va exista si posibilitatea comandarii pieselor direct din fabrica. Lasand la o parte criticile putem afirma ca Mercedes GLA 45 AMG este un model foarte asteptat de catre fanii Mercedes.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *