Masina anului 2013

Audi A8Masina anului 2013 a fost desemnata Audi A8. Cu mult stin, Audi a scos pe piata o masina uimitoare, din toate punctele de vedere. Dotata cu un sistem rafinat de boxe, masina face conducatorul sa se simta ca acasa, unde are un sistem home cinema de ultima generatie.

Masina de lux pentru audiofili. De ce? Inauntru veti gasi un sistem de sunet avansat marca Bang & Olufsen. Cand pornesti masina, doa boxe vor iesi in afara di bord pentru a oferi o acustica perfecta.

In total, in masin ase gasesc nici mai mult nici mai putin de 19 boxe si bineinteles, un subwoofer. Sistemul aduce o putere totala enorma de 1400 wati. Pretul de pornire al bolidului este de 53.000 de lire sterline.

Haideti sa vedem ce alte masini au mai ajus in finala competitiei Masina Anului organizata de Awards T3 .com.

Mini Coupe Coooper SD se pare ca a avut priza mare la public. Poate cea mai interesanta bucatica de tehnologie pe care o puteti gasi in cazul acestei masini este butonul „sports” ce ofera un raspuns mai rapid pe partea de acceleratie. Nu e masina lui Batman insa in momentul in care atingi 50 mph, garda se lasa jos pentru a oferi aderenta si stabilitate mai mare. Ei bine, chiar si Batman ar fi gelos. Pretul de pornire al masinii este de 20.000 lire sterline.

O alta masina care a ajuns in finala este si BMW M135i. Modelul ofera comfort superb. Design-ul este uluitor de nou iar pe partea de tehnologie, modelul ofera un sistem de conectare cu aplicatii ca iTunnes.

Ultimul insa nu cel din urma model despre care vorbim este Mercedes A-Class. Modelul are un sistem computer cu un touchscreen de 5.8 inch, un sistem de comanda bazat pe cloud ce permite coneziunea de internet si bineinteles Bluetoot, pentru a putea conecta iPhone-ul la sistem.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *