Manica jocurilor si ce este acum popular

Pana cand iti vine randul la ghiseu sau la medic ai timp sa iti butonezi telefonul. O mare parte din noi se trezeste maniac de jocuri si cum sa nu fie altfel cand un nivel de care nu poti trece te ambitioneaza sa mai incerci. Iata ce lista de jocuri populare exista mai nou:

  1. Fruit Ninja- un joc ce ti se pare simplu si fara efect insa acesta iti testeaza atat atentia cat si ceea ce tine de viteza de reactie cand trebuie sa distingi fructele pe care trebuie sa le tai de bombele ce te trimit la final de joc. In egala masura nu ai mare lucru de facut caci te ajuti numai de touchscreen.
  2. Ski Safari este un joc pentru cei care iubesc sporturile de iarna in special, pentru cei care isi incearca se pare abilitatile de sportiv. Concret te afli la ski si trebuie sa faci scheme si miscari care sa iti aduca cat mai multe puncte. Exista o adrenalina ce nu poti sa o negi, cea care te tine cu sufletul la gura cand faci fiecare miscare.
  3. Joc mai mult pentru copii insa in egala masura care sa ii ajute si pe parinti. Acesta include un animalut, Talking Ginger, Tom si asa mai departe. Cere atentie si ca o rutina de program cere spalat si parfumat pana cand sa mearga la plimbare. Nu in cele din urma se vor debloca vise pentru fiecare joc, dintr-o serie destul de mare de care sa se bucure cei mici.
  4. Si daca ai placerea de a juca o serie de lupte cu zombi poti incerca Plants vs. Zombi. Un astfel de joc te provoaca sa iti creezi anumite strategii pentru a tine la distanta pe zombi. Interesant este ca ai la dispozitie gradina cu plante pentru asa ceva.

1 thought on “Manica jocurilor si ce este acum popular”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *