mama

Mama in mod universal

mama
mama

Chiar daca a trecut 8 martie si chiar si Pastele de acum, mama merita celebrata intruna si mai ales daca este alaturi de tine si te ajuta in toate cele. Mama este una si cei care o au alaturi si le este draga, ar trebui sa o pretuiasca asa cum merita numai ea.

Mama ta te suna mereu sa vada cum o mai duci si cum iti mai este pentru ca tine la tine si pentru ca nu este acolo. Si tu chiar daca te superi ca nu te suna intr-un moment prea bun, incerci sa nu te enervezi si sa apreciezi acest gest frumos al ei. Ii pasa foarte mult de tine, de copilul ei si nu te trateaza  ca pe un copil, ci ca pe cineva care a crescut si mai are nevoie din cand in cand de sfaturi parintesti.

Mama ta nu numai ca se intereseaza de ce mai faci tu si de cat de bine iti merge, dar la fel de bine isi pastreaza un ochi de garda asupra ta si vede aproape tot eea ce faci. Chiar daca tu te-ai desprins de cuibul parintesc si poate ca ai familia ta, mama ta inca vegheaza asupra ta si te ajuta in cele mai dificile momente, dar si atunci cand redevii copil.

Mama ta te lasa sa mai si gresesti din cand in cand, insa este acolo mereu sa te sustina in cazul in care nu ai facut ce trebuia si ai luat-o pe alt drum sau ai cazut. Te lasa sa zbori mai departe de cuib, iti da voie si spune ca ar trebui sa vezi de unul singur cum e si fara mama, dar parca oricum e mai bine cu ea si e acolo undeva mereu pentru situatiile in care ai nevoie de sprijin.

Mama ta stie ca este un suflet tanar prins intr-un corp mai in varsta E mereu alaturi de tine cu andul si fizic, seamana bine cu tine, are mintea tanara si este zglobie la spirit, desi nu mai este deloc de-o varsta cu tine(nu ca ar fi putut sa fie vreodata).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *