Majoratul colegei mele de banca

Acum cateva zile alaturi de prietenii mei am fost invitati la majoretul colegei mele de banca. Nu doream sa ma duc, insa am acceptat intr-un final si am hotarat sa ma duc si eu. Pentru ca plecam mai multi am hotarat sa strangem mai multi baieti si fete din clasa bani si sa ii cumparam ceva care sa ii ramana amintire, tinand cont ca suntem clasa a XII-A si mai avem doar putin timp de stat impreuna.

Relatia mea cu colega de banca este una destul de puternica, am invatat ca este o fire rebela si irascibila, asa ca prefer sa o las impace atunci cand este cazul. In fiecare zi cred ca ne certam dar de fiecare data ne impacam, pentru ca asa suntem noi cei mai buni prieteni, doar cand este cazul pentru ca atunci cand suntem la greu nici unul nu arata vreun internet. Nu am nici o treaba cu ea, dar pentru ca este colega mea de banca trebuie sa am intr-un fel o relatie mai buna fata de restul persoanelor din jur.

Tinand cont ca este majoratul ei, toata clasa am hotarat sa punem bani si sa ii cumparam un iphone. De mult timp isi dorea fata un iphone asa ca am pus mana de la mana fiecare cate 10-20 de lei, altii 5 lei si am ajuns la suma pentru a-i achizitiona un iphone. Ce vreau eu sa va spun este faptul ca nu am putut sa ii cumparam un telefon nou, i-am luat unul la mana a doua, pentru ca el costa foarte mult si trebuia sa facem intr-un fel ca sa ne permitem. In orice caz el arata chiar de nota 10, chiar daca era el de la second hand. Ca sa fim si noi putin mai nebuni, am hotarat sa intram si intr-un sex shop de unde sa ii cumparam niste lucruri putin mai iesite din comun, printre care si un vibrator de jucarie, un penis pe un chilot tanga si am plecat la drum.

Pentru ca eu impreuna cu o alta colega mai cantam la diferite evenimente, am hotarat sa intram la ea in casa cantand o melodie care ii place ei cel mai mult, sarbatoritei, colegei mele de banca cu care am un conflict in fiecare pauza. Atmosfera la majoratul ei a fost unul foarte placut, am consider ca relatia dintre noi era una speciala, chiar am reusit intr-un fel sau altul sa ne distram cu totii prin tot felul de metode.

In mare a iesit foarte frumos, a fost primul majorat din acest an si acum asteptam alte majorate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *