Madalin.info – Blog general | Informatii Noi | Stiri

Bine v-am gasit dragi prieteni, am onoarea de a va scrie primul articol pe site-ul nou achizitionat madalin.info . Da.. eu sunt noul administrator si proprietar al domeniului si al site-ului. Doresc sa scriu cat mai multe articole unice pe acest site pentru a putea creste si pentru a promova in google cat mai bine.
Se pare ca acum cateva zile am avut o surpriza nu prea placuta pentru unii webmasters printre care si un prieten de-al meu. Se zvonea initial ca ar fi fost un update de pa google insa se pare ca ar fi altceva, nu stiu sigur sa va spun acum, nu sunt atat de documentat pentru a putea confirma acest lucru. Insa se pare ca a afectat foarte multe site-uri, si nu intr-un mod prea placut, si anume au fost sterse din google, cu totul, ca si cum site-ul ar fi fost nou. Eu personal nu m-am confruntat cu penalizari in google decat cu un site in care stiam mai mult ca sigur ca va scadea.

Am cumparat intr-o zi un site, m-am suparat ca avea articole foarte urate, le-am sters si a doua zi a fost update-ul de la google. Asta da noroc, site-ul care avusese PR 2 a scazut la PR 1. Chestia este ca nu am platit foarte multi bani pe el deci nu pot regreta acest lucru.

Multi dintre proprietarii site-urilor prefera sa ridice un site, iar dupa sa vanda cat mai multe articole, link-uri si asa mai departe. Uite ca eu nu vreau sa fac asa si va spun si voua acest lucru. De cat sa vindeti un articol pe un site de PR 1 cu 3 lei, mai bine stai si petreci timpul sa il promovezi, sa il ridici sa zicem la PR 3 si atunci o sa vinzi articol si cu 30 de lei.

Mai este o alta chestie care trebuie inteleasa. Niciodata nu trebuie vandut advertorial la persoane fizice, parerea mea este ca e cea mai mare prostie, bineinteles acum depinde de persoana. Multi ofera 1-2 euro pe advertorial, pe cand firmele pot oferii minim 10 euro, sau firmele care se ocupa de promovarea unor servicii va pot oferii si ei un minim de 5-7 euro ( trebuie sa scoata si ei profit.

Eu personal prefer sa astept sa ridic site-urile la un pagerank mult mai mare, si sa vand persoanelor juridice sau persoanelor fizice autorizate pentru ca mai bine vinzi un advertorial la 2 luni la 10 euro, decat sa vinzi 10 articole timp de o luna cu 1 euro.

Blogul este in special o metoda foarte buna de a promova anumite servicii si nu numai. Trebuie inteleasa foarte mult acesta promovare, acest lucru se invata in timp, nu citind sau alte lucruri. Practic se invata totul, teoretic mai putin. Eu sunt un mare pasionat al jocurilor online, dar si jocurile de download pentru calculator, pe care le joc in fiecare zi in timpul liber.

Va multumesc pentru atentie si va invit in continuare sa cititi cateva aspecte pe site-ul wikipedia in legatura cu Seo.

Wikipedia.org – Seo

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *