comori plaja

Lucruri uimitoare descoperite pe plaja

De fiecare data cand mergi la mare, la plaja, descoperi nisipurile fine si intinderea de apa albastra, cu valuri inspumate care te indeamna la a inota si a te simti bine. Insa, nu de fiecare data cand ajungi la mare, descoperi si lucruri ciudate si uimitoare care te fac sa te gandesti mai mult la viata ta.

La mare poti descoperi persoane cu detectoare de metale, copii care sapa peste tot si construiesc castele de nisip, catei care cauta comori ascunse si oameni fericiti si in costume de baie. Se pare ca toate aceste lucruri se intampla dintr-o cauza si exista un motiv bun pentru care cu totii sapa si cauta diferite mistere in nisip. Uite ce anume s-a descoperit de-a lungul timpului, pe plajele intinse ale marilor din toata lumea.

Dinti de rechin

Plictisitor, nu-i asa? Nu-i chiar asa. Nu intotdeauna se poate sa gasesti asa ceva la indemana ta. Aceste artefacte rare si uluitoare nu sunt numai greu de intalnit, pentru ca nu apar niciodata de pe urma unor rechini adevarati, ceea ce inseamna ca pot sa aiba milioane de ani vechime.

Rate de cauciuc

Lucrul cel mai ciudat la a gasi ratusti de cauciuc in mare, este ca nu le intalnesti doar intr-un singur loc in lume, ci in mai multe locatii de pe toata planeta. Asemenea jucarii galbene de cauciuc au fost gasite in Scotia, Hawaii si chiar si Spania. Acesta chiar ajuta in mod serios oamenii de stiinta sa isi dea seama de directiile mareelor, ceea ce este grozav.

Jucarii lego

O intamplare misterioasa, petrecuta mai de demult, a fost descoperirea unui „omulet” gigantic de lego, ce avea in jur de 2, 5 metri, 100 de kilograme, si a fost adus de valuri pe patru plaje separate din toata lumea. Extraordinar, nu-i asa? Cum ar fi daca s-ar gasi asa ceva si la noi in Romania?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *