Lucruri simple care te afecteaza

Daca ar fi sa faci o lista a lucrurilor pe care sa nu le faci pentru ca te afecteaza ar fi cam si cand nu ar trebui sa faci nimic pentru a te mentine. Ce-i drept insa sunt si aspecte care sa te ajute sa contracarezi anumite aspecte. Iata cateva trucuri:

  • Lipsa de colagen vine si ca urmare a consumului de dulciuri. Asta inseamna ca pe masura ce cresti cantitatea de zahar, de dulciuri cu atat iti afectezi cantitatea de colagen produsa in mod natural de organism.
  • Daca dormi cu fata in perna ai mai multe sanse sa faci riduri. In primul rand prin presiunea ce se aplica pe fata ridurile sunt favorabile sa apara. Mai mult decat atat tine si de faptul ca respiram in perna efectiv. Si totusi matasea ar putea fi ceea ce ajuta. Nu numai pentru textura sa fina ci si pentru faptul ca matasea contina aminoacizi ca si intr-o crema este de preferat ca lenjeria sa fie de asa natura.
  • Privitul la tv este un alt inamic. Poate ca nu iti dai seama de asta insa efectiv iti scurtezi viata. Asa cum spun si specialistii se pare ca avem tot mai putine sanse sa traim o viata luna pentru ca incepand cu varsta de 25 de ani timpul petrecut in fata unui televizor inseamna 20 de minute in minus pentru durata de viata.
  • O viata mai scurta avem si din cauza sentimentelor refulate. Nu degeaba se spune ca ar trebui sa avem prieteni si chiar si sa incercam ajutorul de la psihologi pentru ca ar putea totul sa ne macine in interior.

Din pacate insa se pare ca si rasul duce la aparitia ridurilor. Doar ca mai bine faci riduri din prea mult zambet decat de la suparari si fata incruntata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *