hexagon

Lucruri nestiute despre „Hexagon”

hexagonStiai ca drapelul Frantei folosit in mod oficial are latimea dungilor de culoare egale, insa drapelul Frantei folosit in Marina dispune de latimi diferite ale fasiilor de culoare de pe acesta? Nici eu nu stiam, insa sunt mult mai multe de aflat despre „Hexagon” si daca esti curios sau curioasa, vei citi mai departe pentru a le cunoaste.

  • Casatoria dintre Eleanor de Aquitaine cu viitorul rege al Angliei, Henry II a dus la domnia Angliei asupra Frantei timp de aproape 300 de ani.
  • Exista aproximativ 6 milioane de vizitatori in fiecare an in Franta, care vin aici pentru a vedea mai mult imprejurimile si mai ales tot ce tine de Turnul Eiffel.
  • Francezii adora branza. Ei bine, pe asta poate ca o stiai, dar nu stiai ca exista in jur de 300-400 feluri de branza franceza, si mai mult de atat chiar, ajungandu-se la 1000 de categorii diferite de branza disponibile pe piata franceza.
  • Vinul frantuzesc este foarte popular in toata lumea. Tara este una ce este cunoscuta drept una dintre cele mai cunoscute natiuni producatoare de vinuri din toata lumea. Exista peste 17 regiuni producatoare de vin distincte cum ar fi si Bordeaux, Burgundy, Champagne, Loire si Provence care continua cu traditia fabricarii de vin pe piata Frantei.
  • Un lucru amuzant despre Hexagon este acela ca berea este considerata o bautura de lux care este lasata doar pentru ocazii speciale, vinul fiind cel mai ieftin dintre toate categoriile de bauturi din aceasta tara. Este si de inteles de ce!
  • Palatul Versailles care a fost ocupat de regii Frantei, se spune ca ar fi bantuit de Maria Antoneta, regina decapitata a Frantei.
  • Franta este de asemenea casa a singurului parc Disneyland din Europa, localizat langa Paris.
  • Un tunel feroviar din subteran, cunoscut drept Tunelul Canal, alatura Anglia de Franta. Trece pe dedesubtul Canalului Englez, alaturand Folkestone, Kent in Anglia si Coquelles, langa Calais in Franta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *