lucruri stresante

Lucruri care ne streseaza

lucruri stresanteNu iti mai amintesti cand a fost ultima data cand ti-ai petrecut ceva timp bun si de calitate alaturi de oamenii de care iti pasa cu adevarat. La inceputul fiecarui an, te alaturi prietenilor dragi si familiei si iti programezi un plan de vacanta pentru zilele de concediu, iti pui toate aceste date intr-un jurnal undeva si apoi planuiesti tot ceea ce trebuie sa faci in acel moment.

Lucrurile importante merita traite

Este atat de simplu sa devenim prinsi in vietile de zi cu zi si in detaliile care reprezinta viata in intregime, incat lasam cateodata lucrurile cu adevarat importante la o parte, lucruri ca a ne petrece timpul alaturi de cei dragi noua. Va trebui sa revii cu brutalitate la planul initial daca vrei sa spargi rutina si sa iesi din capcana vietii stresante si aglomerate.

Planuieste lucrurile la care tii cu adevarat si tine-te de ele de acum incolo. Nu mai negocia nimic cu munca si cu ceea ce ai de facut pentru a-ti lua banii. Acorda-ti ceva timp si pentru tine. Daca vei continua sa tot dai la o parte lucrurile importante din viata, acestea vor ramane undeva acolo si mai tarziu iti va parea rau pentru aceste lucruri.

Stresul muncii si al tehnologiei

Pe cat de mult ne plangem despre vietile noastre aglomerate, atat de multi dintre noi nu se pot relaxa de fapt. Daca esti obisnuit a fi stresat si aglomerat intreaga zi incat nu te simti confortabil de fiecare data cand prinzi ceva timp liber, normal ca vei incerca sa umpli aceste goluri. La fel ca si restul oamenilor, ma simt la fel de vinovat de aceste lucruri.

Primul pas in acest caz este de a recunoaste ce se intampla de fapt si de a incepe sa ne facem niste reguli in legatura cu ideea de cum am putea sa stopam aceste lucruri. Inchide-ti toate dispozitivele electronice pe timp de noapte-chiar nu ai nevoie de vreun mail deschis la ora 3 noaptea.

1 thought on “Lucruri care ne streseaza”

  1. Intr-adevar ne streseaza lucrurile astea si tehnologia dar cred ca si mai mare ar fi stresul daca nu le-am avea. Eu cel putin cand nu am telefonul cu mine ma simt de parca nu as avea o mana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *