bar berlin

Locul de relaxare cu bani putini

O lectie de bun simt- asa s-a rputea traduce lectia de viata pe care ajungem sa o invatam la un moment dat. Asa se intampla si in acel loc in care te poti relaxa, ca la orice alt bar, insa cu bani putini. Weinerei este barul din Berlin ce se doreste aparte. Si are motive sa fie asa. Aici vii si te bucuri de timp liber cum nu ai mai vazut.

Pe timp de zi acest bar este doar…un bar. Nu are nimic aparte si in plus fata de altele de pe piata. Aici vii si servesti dupa bunul plac. Insa la lasarea serii parca se transforma. Mai exact o data ce trece de ora 8 seara totul este pe un alt ritm ca peste zi. Orice invitat si doritor poate intra aici platind numai suma de intrare daca se poate spune asa, un minimum de 2 euro per pahar de vin. Insa asta nu te va opri sa consumi cat vin poftesti.

Meniurile sunt si ele disparute, preturile nu exista si orice gustare o vei alege o platesti dupa bunul plac si estimare. Regula insa vizeaza localul intim deci nu cu public foarte mare. Cu toate acestea este destul de popular in Berlin mai cu seama pentru ca este si unic. Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca un astfel de bar ar exista in satele din Romania- faliment fara doar si poate.

Ca o lectie a bunul simt, ca o lectie pentru ceea ce inseamna sa avem grija de reguli ce chiar daca nu sunt scrise sunt de respectat. Un loc in care ti se pare hilar insa clar este unic si serviabil daca se poate spune astfel. Si nu este singurul loc cu principii aparte daca se poate spune asa. Unii prefera sa te taxeze numai pentru o cafea insa sa iti permiti sa stai mai mult timp.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *