plante de interior

Lista de plante pe care sa ti le doresti in interior

Din punct de vedere estetic avem pretentii ca spatiile in care locuim sa arata atragator si confortabil. Asa ca plantele sunt adesea alese pe masura cromatica care sa completeze ca imagine restul spatiului. Doar ca alegerea plantelor de interior nu trebuie sa tina cont numai de acest aspect.

Descopera care plante sunt benefice din punct de vedere al modului in care isi arata proprietatile in locul in care sunt amplasate:

  1. Planta numita voalul mieresei este una din acele plante care iti curata practic aerul foarte repede. Spre exemplu pentru cei care obisnuiesc sa fumeze in casa o astfel de planta poate sa absoarba se pare peste 90% din cantitatea de monoxid de carbon si sa filtreze aer. De asemenea poate sa aboarba si un nivel ridicat de gaze in timp foarte scurt.
  2. Pothos este planta care in mod special absoarbe benzenul. Partea si mai buna este ca rezista foarte bine si pe masura ritmului alert in care isi „face treaba” ajunge sa creasca. Frunzele sale, de altfel cele care isi fac treaba, cresc foarte repede.
  3. Ficusul este o planta din lista celor clasice, o planta care ar putea sa absoarba mare parte din praful din casa si de asemenea filtreaza aerul. Este ideala pentru orice apartament si nu cere prea multa atentie sa spunem asa.
  4. Stim ca plasticul nu este tocmai bun si sanatos pentru mediul inconjurator. Asa ca daca stii ca folosesti numeroase vase din plastic ai putea sa faci in asa fel incat sa pozitionezi in zona o planta numita palmier de interior. Aceasta si arata ca un mic palmier asa ca din punct de vedere estetic castiga iar puncte de popularitate.
  5. Cactusul este si el in aceasta lista, o planta care cere doar putina apa din cand in cand. Doar ca pentru a beneficia ceea ce inseamna nivelul de oxigen oferit de aceasta planta tine minte ca produce oxigen noaptea asa ca ziua nu este tocmai bine sa iti fie prin preajma.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *