lecturi pasionati

Lecturi pentru pasionati

Exista carti pentru toate gusturile. Acum daca alegeti si voi ca si fratele meu sa cititi doar din cand in cand si atunci pentru permis sau cate un ghid al unui aparat foto sau un ghid de instructiuni, asta e altceva.

De asemenea, si daca citim reviste sau ziare, sau poate rasfoim reviste online, tot nu este la fel cu a rasfoi o carte reala roasa de timp si ale carei coperti si foi sunt uzate de la atata frunzarit. Uite cateva carti ce ar trebui sa te intereseze cat se poate de mult daca esti un fan al lecturilor bune.

The Nightingale de Kristin Hannah

Actiunea acestei carti are loc in Franta anului 1940, unde Viann(mama si sotie de soldat) si sora ei adolescenta trebuie sa aiba de-a face cu soldatii nazisti care le invadeaza orasul si le iau in stapanire locuinta. In timp ce se zbat sa supravietuiasca, acestea sunt testate sa vada pana unde sunt dispuse sa lupte pentru tara lor.

The Sellout de Paul Beatty

Abordand probleme legate de rasa prin satira, aceasta carte este una dintre nuvelele care este atat ilara, cat si amara, dar si stralucita. Un comentator al acestei carti a spus ca este una dintre cele mai inteligente si oneste reflectii asupra rasei si identitatii din America din ultima vreme.

Not That Kind of Girl de Lena Dunham

Autobiografia actritei Lena Dunham a fost lansata anul trecut, insa inca obtine foarte multe aprecieri si face valva. Citeste cartea integral pentru a putea mai apoi dezbate foarte mult si inteligent si sa fii in cunostinta de cauza despre toate cele. Sau citeste aceasta carte pentru ca actrita Lena Dunham este grozava.

Finders Keepers de Stephen King

Maestrul genului horror a revenit cu o carte spectaculoasa, de fapt cu ocontinuare a povestii lui Bill Hodges-un fost detectiv din armata care urmareste un criminal in serie in cartea Mr. Mercedes.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *