Invitatia de nunta si cum sa inglobezi toate detaliile intr-o singura pagina de prezentare

Personal, ProduseNiciun comentariu

Te afli aici:, ProduseInvitatia de nunta si cum sa inglobezi toate detaliile intr-o singura pagina de prezentare

Invitatiile de nunta sunt deja clasicele etape cand trebuie sa alegi, inca o data, un stil potrivit pentru imaginea intregii tale nunti. Asadar, se ia una bucata mireasa si una bucata mire ce pleaca din magazin in magazin in cautarea unor invitatii. Pana aici nimic aparte; invitatiile sunt printate, dovedesc ca hartia inca are efect, ca anunturile tiparite sunt de mare efect. Doar ca alte tendinte s-au mai schimbat.

Despre invitatiile de nunta moderne

In vremurile moderne ale anului 2017 si de ceva ani incoace invitatiile de nunta sunt o adevarata provocare. Asta pentru ca a explodat piata cu atat de multe optiuni, incat nu stii incotro sa o iei sa fii original insa si sa potrivesti invitatia la tematica nuntii in cauza. In trecut, se tiparea totul in stil stimplist si anuntul era gata. Acum ai o sumedenie de detalii pe care sa le ai in vedere.

In primul rand, ai putea sa iti usurezi munca, tot in stil modern. La ora actuala la mare cautare este un magazin online invitatii de nunta in detrimentul celor fizice. Cine spune ca trebuie sa obosesti cautand din magazin sau ca trebuie sa iti rezervi o zi numai pentru aceasta misiune? Poti cerceta mai rapid in cadrul unui magazin online, alegand la fel de simplu ce anumte te incanta. 

In al doilea rand, cauta din start, oricum faci lucru acesta foarte usor online, categorii de invitatii in functie de tematica nuntii. Daca este formala si super eleganta, daca este rustica sau cine stie ce idei nastrusnice mai ai, coreleaza totul din start cu ceea ce ar reprezenta cel mai bine tematica evenimentului. Apoi este o chestiune de gusturi. Linii, design, culori, mod de inchidere, tip de plic – acestea sunt detalii pe care le alegi in functie de ce iti place.

Cat despre text, din fericire ai la fel de mult ajutor online. Ramane doar sa alegi ce font merge mai bine, cum se dispune textul pe pagina, ce incadrare ii oferi. Pana la urma tot detalii insa de impact si ele. Gandeste-te ca primul impact este legat de imaginea per total a invitatiei, dar nu este de neglijat textul intrucat invitatii au nevoie de acele informatii cu privire la organizare si desfasurare.

Prezentarea finala a invitatie pe care o alegi online

Din fericire, este atat de simplu totul incat nici nu ai nevoie de ghid. Gasesti chiar si optiunea de comparare a invitatiilor, pentru ca alegerea sa iti fie cu adevarat multumitoare. Alegi, dai zoom, analizezi, cumperi. Atat de simplu.

De fapt, ce este mai greu la acest capitol de selectie tine de partea estetica si de testul pe care simti ca trebuie sa il treci. Iata si cele 3 puncte de maxim interes: claritate, aspect, culoare. Asadar, alege un text clar din care sa reiasa atat detaliile de intalnire – ora, locatie etc. – cat si ceea ce tine de dress code – adica sa sugerezi ce tip de eveniment este si ce tinuta trebuie adoptata. Mai apoi, tine cont de un aspect interesant, indiferent ca mizezi sa scoti in evidenta plicul poate ca si forma, ceva unic, sau invitatia in sine – cele de tip sul sunt la fel de captivante, implica emotia de a derula foaia si a citi continutul.

Nu in cele din urma, mizeaza pe culori sa fii mai expresiva, avand in vedere ca non culorile alb – negru sunt intersante impreuna mai degraba, nu la modul simplist prezentate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus