Intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de a trece in 2015

Mai este foarte putina vreme si va veni si Revelionul, un evniment destul de asteptat de catre fiecare dintre noi. De regula, oamenii apeleaza la tot felul de traditii cu scopul de a avea un an mai bun, mai prosper si mai interesant.

De fapt, niciodata nu ne dorim ca momentele urate din anul precedent sa se repete si in anul care urmeaza. Nu ne dorim aceste lucruri insa nu facem prea multe eforturi pentru asta. Inainte de toate traditiile, inainte sa inceapa un nou an este foarte important sa va puneti cateva intrebari si sa va raspundeti sincer la ele. aceste intrebari va vor ajuta sa va puneti ordine in ganduri si sa stiti mai bine ce aveti de facut.

Ce pot sa fac?

Foarte multi oameni fac greseala de a se complace intr-o situatie nu prea placuta pentru ei si nu fac nimic pentru a revendica aceasta situatie. Exista foarte multi oameni care isi doresc o viata mai buna insa nu fac niciun efort pentru a obtine asta, pentru ca considera orice efort a fi in zadar.

Cat de mult imi pasa de parerea celorlalti?

De asemenea, oamenii fac foarte multe greseli atunci cand vine vorba despre parerea celor din jur. Traim intr-o societate destul de conservatoare care are o amprenta destul de serioasa si de importanta pentru fiecare dintre noi. Oamenii traiesc cu frica parerii celorlalti oameni iar acest lucru este foarte gresit Daca va doriti sa aveti un an mai bun, mai frumos si mai interesant nu trebuie sa uitati ca parerea celor din jur nu conteaza atat de mult. Sigur ca daca va referiti la persoane foarte dragi, a caror parere conteaza, nu trebuie sa o ignorati insa in cazul in care nu este asa cel mai bine ar fi sa uitati de parerea oamenilor din jurul vostru. Nu veti reusi niciodata sa multumiti pe toata lumea din jurul vostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *