intalniri online afaceri

Intalniri online de afaceri

Una dintre cele mai mari intrebari legate de hostingul online este daca sau nu sunt necesare filmuletele video sau chiar fisierele audio. Sunt sigur ca parerile sunt impartite, dar haideti sa vedem ce este mai important in ceea ce priveste aceste medii si intalniri de afaceri online si platformele potrivite pentru asa ceva.

  • Video. Potrivit Harvard Business Review, adaugarea unei componente video la intalnirile acestea online ajuta la atragerea atentiei participantilor la intalnire. Participantii tind sa dea mai multa atentie atunci cand se pot concentra asupra fetei persoanei care le vorbeste. In mare, o componenta video face ca intalnirea din mediul virtual sa pare mai mult o intalnire in realitate, face to face.
  • Audio. Al doilea cel mai bun mediu pentru intalnirile din mediul online este componenta audio. Componenta audio pentru  o intalnire virtuala permite participantilor sa auda ceea ce spun speakerii in timpul intalnirii. Le permite de asemenea acestora sa interactioneze cu ceilalti la intalnire prin declararea opiniilor lor sau actualizarea discutiei de grup cu subiecte la indemnana si de interes.
  • Chat. Oferirea unei optiuni de chat in loc de sau in plus fata de componentele audio si video-este de asemenea o optiune viabila pentru intalnirile virtuale. Chatul ofera o alta varianta pentru participantii la intalnire de a interactiona cu gazda acesteia si cu ceilalti participanti la intalnire.

In timp ce participantii stiu ca nu trebuie sa aiba parte de altfel de discutii sau sa il intrerupa pe speaker la intalnirea fata in fata, intalnirile virtuale ofera o alta posibilitate de interactionare in cadrul intalnirilor online.

Pentru a se evita confuzia asupra felului in care gazda  si participantii intalnirii ar trebui sa se comporte, exista niste pasi si trucuri simple de respectat si de luat in calcul atunci cand participa la intalniri virtuale de afaceri.

Trebuie sa ramana concentrati, sa se uite direct la camera, sa stabileasca un anumit ritm al discutiilor, dar si sa evite alte subiecte de conversatie aparte de ceea ce se doreste a se discuta la intalnirea de afaceri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *