stifler

Ingrijirea smartphone-ului

Daca acum 15 ani telefoanele mobile abia incepeau sa apara pe piata romaneasca, nu oricine isi permitea sa aiba telefon atunci, acum fara un telefon mobil, fara un smartphone parca efectiv nu existi. De la telefoanele publice cu fise, apoi cu cartele, de la telefonul fix cu disc – cu totii l-am avut la un moment dat in casa – acum s-a ajuns chiar la desfiintarea liniilor telefonice fixe, pentru ca orice membru al familiei are telefon mobil. Nu orice telefon mobil, ci smartphone.

Trebuie sa comunicam zi de zi, trebuie sa stam tot timpul conectati, avem nevoie sa stim ce fac prietenii si rudele, ce mai posteaza pe retelele de socializare, ne citim emailurile etc. Din ce in ce mai performante – asa au ajuns telefoanele, insa si din ce in ce mai sensibile. Daca scapai un venerabil Nokia 3310 pe o suprafata din sticla sau gresie puteai sa ai surpriza sa crape sticla sau gresia si telefonul sa nu aiba nimic. Chiar si in apa daca il scapai, il desfaceai si il puneai frumos la uscat si in cateva ore era ca nou. Acum daca ai face acelasi lucru cu un smartphone ar fi o adevarata tragedie, mai ales cu telefoane scumpe precum cele de ultima generatie – iPhone 6 sau Samsung Galaxy S5.

De aceea odata cu achizitionarea unui telefon trebuie acum sa il protejezi, sa ii cumperi huse si carcase de protectie, folii de protectie pentru ca display-ul sa nu se zgarie si multe alte accesorii. Uzura intervine oricum dupa un timp, insa acum exista solutii pentru ca aceasta perioada sa fie una cat mai indelungata. Diverse magazine pun la dispozitie accesorii pentru smartphone-uri, pentru protectie si nu numai. Si cum trendul actual se indreapta din ce in ce mai mult spre online, am descoperit recent Stifler, magazin online de huse si accesorii pentru telefon si nu numai. Mi-am gasit aici husa perfecta pentru al meu iPhone 6, pe care daca l-as zgaria sau sparge (l-am scapat pana acum de cateva ori dar am avut noroc) chiar ar fi o tragedie. Primul meu telefon a fost un Nokia 3310, vorbeam mai devreme despre asta.

Pe langa husa am mai gasit si alte chestii interesante pe Stifler: mi-am mai comandat si o baterie externa – am inteles ca se pot face intre 3 si 5 reincarcari complete cu ea si chiar asa e – dar si o pereche de manusi iGlove – nu-mi mai ingheata mainile acum pe telefon. Recomand magazinul online Stifler, pentru ca acum mai mult ca niciodata se impune ingrijirea telefonului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *