bilete avion aerolines

In Paris la meciul de deschidere al Euro 2016

Sunt fericit! Mi-am luat bilete de avion Bucuresti-Paris de la Aerolines.ro din timp pentru a ajunge sa vad meciul de deschidere al EURO 2016 dintre tara gazda Franta si Romania. Este uimitor cum am reusit sa cadem asa in grupe si ma bucur nespus ca macar avem sansa sa fim acolo prezenti cand va incepe EURO 2016.

Cred ca suntem intr-o grupa buna alaturi de campioana Frantei, a Elvetiei si a Albaniei. Unele dintre aceste echipe sunt profesioniste in adevaratul sens al cuvantului, dar cu Albania cred ca vom face impresie din prima. Cu totii suntem increzatori ca vom trece de grupe la Campionatul European din Franta in anul 2016. Romania este in Grupa A si va juca in meciul de deschidere de pe Stade de France, in data de 10 iunie.

Poate ca m-am grabit eu, insa daca tot am gasit oferta buna de bilete de avion pentru un zbor catre Paris dupa data de 15 ianuarie 2016, am zis ca se merita si toti banii nu au o valoare atat de mare pe cat o are echipa de tricolori in lupta cu Franta. Eu imi doresc cel putin un egal si de aceea zic ca nu mai conteaza cati bani dai pe un zbor direct la Paris cu Air France, oferta de la Aerolines, de la 149 de euro.

Am dorit sa merg in decembrie 2015 la concertele trupei U2, care au fost intarziate pentru aceasta luna, dupa ce mai intai au fost programate pentru luna noiembrie. Din pacate, atentatele teroriste din data de 13 noiembrie au aparut in calcul si nu mai era sigur ca oameni din toata lumea sa se adune la un eveniment atat de prestigios, din cauza riscurilor evidente.

Primul meci al EURO 2016 va fi cu echipa Romaniei in deschidere, dar si cu echipa tarii gazde. Evenimentul va avea loc la data de 10 iunie pe Stade de France, in Saint-Denis, fiind nevoit da fac doar 5 kilometri in plus din Paris pentru a ajunge acolo exact cand va porni totul. Aceste bilete de avion imi vor asigura un zbor catre aeroportul Beauvais(BVA), la o distanta considerabila de 80 de km nord-vest de Paris.

Nu este asta o problema pentru ca, asa cum fac de cele mai multe ori atunci cand calatoresc, m-am uitat peste cursele regulate de autocar care parcurg distanta aceasta pana in inima Parisului pentru a ma duce la locul de cazare. Tot site-ul Aerolines.ro m-a ajutat sa imi gasesc o locatie de cazare undeva in arondismentul 20.

Acum, nu imi doresc mai mult decat sa vina timpul de plecare si sa ma bucur de jocul pe care il voi face ambele echipe in deschiderea EURO 2016.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *