idila-la-birou

Idila la birou si cum sa nu faci din asta o problema pentru serviciu

Se spune ca inimii nu ii poti comanda. Sau poate ca poti in masura in care asta devine o problema ce tine de modul in care ti se desfasoara munca la serviciu. Idila la birou ar putea parea incitanta insa in egala masura ar ridica numeroase probleme. Nu sunt numai filme ce se spune despre asta ci concret se pare ca sunt sanse ca totul sa se transforme intr-o nota dramatica.

Discretia este in primul rand ceruta si asta pentru ca avem nevoie de un colac de salvare. Poate ca nu veti mai putea lucra impreuna dupa un anume episod. Poate ca se vor starni certuri care te pun intr-o lumina proasta sa ca decat sa ai si parte de colegi manipulati cel mai bine mergi mai departe si indiferent de evolutie pentru inceput pastrezi totala discretie.

Stii vechea poveste cu dragostea ce incepe frumos si se termina pe dos? Exact asta iti vei dori sa eviti. Asa ca fara a pune o umbra in ceea ce consta munca in sine la serviciu pastrati-va discreti, atenti si profesionisti. Ai putea fi acuzat/a de conflict de interese, nici nu mai conteaza asa ca munca e munca, cu delimitare total pentru ce inseamna relatia amoroasa.

Pentru ca ar putea da de banuit ai face bine sa eviti ceea ce inseamna tinutele prea obraznice. Stilul office si mai cu seama ca si cand nimic nu s-a schimbat trebuie sa fie ceea ce te intereseaza.

Desigur, totul vine la pachet cu ideea de asumare. Asuma-ti riscul de la bun inceput, asuma-ti ideea in sine ca ar putea merge totul si intr-o alta directie decat cea dorita. Unii sunt mai precauti, altii se avanta pur si simplu doar ca riscul ar fi existat de la bun inceput. In orice moment simpla despartire imparte prieteni si separa drumuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *