Iata ce trebuie sa faci pentru a rezista mai multa vreme pe tocuri

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu isi doreasca sa reziste cat mai multa vreme pe tocuri fara sa le doara picioarele. Ei bine, este normal sa fie asa pentru ca o femeie care poarta tocuri este mult mai rafinata si mai eleganta decat o femeie care nu poarta. Totusi, unul dintre cele mai importante aspecte este sa poti rezista.

Nu e suficient sa ai o intreaga garderoba de pantofi daca nu poti sa stai prea mult cu ei in picioare. In primul rand, daca iti sa meri la o petrecere si sa rezisti intreaga noapte incaltata cu o pereche de pantofi este foarte important sa iti alegi marimea corespunzatoare. Se intampla de foarte multe ori ca unele femei sa nu isi aleaga marimea potrivita atunci cand vine vorba despre pantofi. Ei bine, oricat de mult ti-ar placea o pereche de pantofi nu trebuie sa o cumperi daca este cu o jumatate de marime mai mare sau mai mica. Asadar, ai grija atunci cand alegi pantofii.

De ase,eea. daca stii ca ai o sensiblitate la tocuri ar fi mai bine sa alegi niste pantofi care au un pic de platforma. Acestia nu sunt la fel de durerosi precum cei fara platforma. Sigur ca ti se va parea mult mai elegant sa porti o pereche de stiletto insa poti fi foarte sexy si cu pantofi cu platforma.

Daca ai de gand sa mergi la o petrecere unde ai de gand sa dansezi foart mult este foarte important sa porti niste pantofi pe care i-ai mai purtat. Nu te duce cu o pereche de pantofi noua la un eveniment in care urmeaza sa te distrezi. In cazul in care vrei sa porti o pereche de pantofi noi ar fi mai indicat sa ii porti prin casa doua, trei zile pana cand ti se obisnuieste piciorul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *