Horoscop

Exista foarte multi oameni ce cred in horoscop si il urmaresc mereu sa vada daca se potriveste sau dimineata pentru a sti ce le rezerva ziua ce abia incepe. Personal nu cred in alinierea astrelor si asocierile cu planete. Insa uneori citesc si eu horoscopul si uneori chiar mi s-a potrivit.

Eu sunt rac, horoscopul de azi (18 iulie) pentru rac este:

Ai tendinţa de a-i judeca pe alţii mult prea dur şi de aceea toţi te cam evită. Toleranţa este cea care îţi lipseşte cu desăvârşire aşa că va trebui să-ţi cîntăreşti cu grijă cuvintele pentru a nu răni pe cineva. O plimbare în parc te poate scoate din starea de iritare. Vei încheia nişte contracte avantajoase pentru tine, iar banii vor veni în scurtă vreme.

Adevarat, am unele neintelegeri cu niste prieteni pe care le-am accentuat astazi si pana vineri am de scris 12 articole pe care sa le public pe site-urile mele pentru suma de 200+ RON. Deci pe partea financiara nu stau rau , cu sanatatea stau bine (tanar – sanatos) mai prost cu partea sentimentala si amoroasa insa vom vedea ce imi rezerva viitorul si de ce nu, horoscopul.

Pentru a citi horoscopul zilnic va recomand www.horoscop.ro, site ce va pune la dispozitie horoscopul zilnic, saptamanal si chinezesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *