Hainele si cum te imbolnavesc

Fiecare tinuta este de fapt o provocare pentru modul in care te simti cand o porti. Unii fac si sacrificii numai de dragul stilului. Nu mai conteaza un stil prea stramt cand stii ca totul iti pune in valoare aspectul. Si clar cel mai adesea acest lucru defineste se pare lumea femeilor. Ce nu stiu ele insa este ca fiecare haina ar putea sa le imbolnaveasca.

Din sirul acelor haine sau chiar si accesorii purtate care ar putea sa le dauneze sa numara:

  1. Gentile grele pot deforma spatele, aduc dureri de spate, coloana si chiar de umeri sau in zona de ceafa. Chiar si barbatii au acest risc mai ales cand isi cara gentile foarte grele pentru sala de sport spre exemplu.
  2. Pantalonii prea stramti de sus pana jos sunt si cei care incetinesc circulatia normala si pot merge atat de departe pana cand chiar sa ofere si o deformare a mersului. Sa nu te mire daca circulatia va fi una proasta si vei avea picioarele reci spre exemplu.
  3. Tocurile inalte sau prea inalte sunt cele care afecteaza fara doar si poate. Nu numai durerea care iti strica buna dispozitie insa aceatea iti pot provoca monturi. Mai mult decat atat, sunt afectate si tendoanele. Pentru chinul de a arata bine o multime de femei prefera sa indure. Insa pe termen lung vor avea si mai mult de suferit si nu numai cand poarta pantofi cu toc.
  4. Curele prea stramte, pantaloni pe masura- in astfel de cazuri nu numai respiratia are de suferit insa si digestia. Se crede ca in acest mod digerarea alimentelor se va face in mai mutl timp, ci tensiune pe fiecare parte si mult decat atat ritmul mai incet este si cel care nu transporta oxigen la toate organele.

Chiar si lenjeria intima se poate incadra aici asa ca pentru sanatatea ta prefera mai intai de toate sa alegi hainele in care te simti bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *