pavaje

Gradina ca in povesti

Pavconsult.ro va ofera cea mai mare gama de pavaje si pavele ieftine, diverse modele, livrare rapida, rezistenta la inghet si dezghet, la temperature inalte. O paleta mare de culori disponibile, usor de montat si care nu necesita intretinere cu substante speciale se regasesc in acest magazin virtual. Piesele de pavaje si pavelele ieftine in sine pot lua forme dreptunghiulare, in retea, in cub, romb, topor, floare simpla sau cu model, forme orientale, cerc si stea sau mini-cerc si stea, floare striata, piscot, topor si evantai. In plus, modelul eko naturar permite cresterea firelor de iarba chiar in interiorul pavelelor.

Aleile clasice, din beton turnat, au reprezentat mult timp una dintre cele mai raspandite optiuni pentru cei care aveau o curte. Fie ca e vorba de caile de acces principale, care duc la intrararea in casa sau de mici alei pentru o gradina pe care va ganditi sa o reamenajati, puteti apela la pavele sau dale. Aleile pot schimba radical imaginea unei curti sau a unei gradini, ne putem juca cu imaginatia si crea separeuri pe diferite teme de design peisagistic.

Pavajele sunt esentiale in definirea curtii si gradinii, avand un rol atat de design, cat si unul foarte practic, mai ales pentru curti – curtea din fata, curtea din spate si curtea interioara sau pentru spatiul de parcat masina, terase si piscine.

Materialele din care sunt facute acestea contribuie adesea la un aspect mai prietenos, fie el traditional, rustic sau modern al spatiului din jurul casei.

Materialele disponibile pentru realizarea unor drumuri sau alei pe langa casa sunt insa extrem de variate si ne ofera o larga gama de posibilitati de alegere, pentru a obtine un design  mult mai placut ochiului. Pavelele ieftine si pavajele, la randul lor, au o serie de avantaje, care le fac practice, accesibile si atragatoare: pot fi montate si demontate mult mai usor,  au comportament bun la abraziune, sunt rezistente la crapare si flexibile si fac fata inclusiv traficului rutier.

Ca o comparatie intre gradina japoneza si gradina cu pavaje, pavajele se pot scoate cu usurinta atunci cand ai nevoie sa faci anumite modificari in curte. Ca design pavajele vin in diferite modele si culori pentru a putea satisface si cele mai exigente gusturi. Trebuie sa cauti o firma buna  pentru a le achizitiona, de aceea recomand cu incredere Pavconsult.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *