Gradina bine ingrijita este imaginea proprietarului

Fie ca stai la curte sau la apartement un mic spatiu verde este necesar. Si nu numai estetic vorbind ci pentru calmul pe care ti-l induce si pentru acel plus de oxigen. In lumea poluata si intre betoane cum traim astazi un spatiu cat de mic verde inseamna clar dorinta oricui. Insa acesta impune si el grija si intretinere, ca o imagine ce se atribuie indirect proprietarilor.

O gradina bine ingrijita inseamna un gazon tuns si intretinut frecvent. Pe timp de vara acesta va creste cu un ritm mult mai rapid si tocmai de aceea vei intampina provocarea de a tunde gazonul de fiecare data. Asta daca tii la ceea ce detii. Din fericire ai o gama larga de optiuni. Chiar si daca nu vei face tu aceasta munca ai nevoie de o unealta care sa iti usureze munca si asta inseamna o masina speciala. Poti cauta si online; aici gasesti masini de tuns iarba de toate felurile si pentru orice buget. 

Pe cat de simplu pe atat de eficient o masina de tuns iarca ce dispune de acumulator este mai practica. Un  mic robotel care sa faca munca in locul tau. Il lasi, isi face munca singur si pentru ca dispune de o tehnologie moderna va calcula spatiul in sine pentru ca randurile taiate sa aiba simetrie si lungime a firului de iarba egala. Il poti folosi pe o suprafata de 200 mp, cu timp de incarcare egal cu timpul de actiune, respectiv 50 de minute.

Sau mergi pe stilul clasic. Exista masini de tuns iarba atat simple, manuale, pe benzina cat si pe acumulator. Poti opta pentru inaltimea pe care ti-o doresti, cu un sistem usor de colectare pentru iarba. Nu trebuie sa fie un chin sa faci aceasta munca. Insa ceea ce vei alege tine de ceea ce ai nevoie, un aspect care dicteaza alegerea fiind suprafata in sine de toaletare a ierbii. Cel putin masinile de tuns iarba cu sistem acumulator sunt active pentru un anumit timp si vor putea fi folosite constant si neintrerupt pentru o anumita suprafata, cu indicatii diferite de la caz la caz.

Nu numai pentru ca imaginea ta este in joc insa practic vorbind sa tunzi iarba face parte din responsabilitatea asumata a celor care dispun de spatiu verde. Este locul in care te vei regasi, este placerea de a petrece timpul pe iarba, la picnic sau pur si simplu la soare. Oricat de mic ar fi acest spatiu are nevoie de ingrijire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *