Gadget-urile viitorului

Traim intr-o noua epoca, care ar putea fi foarte usor numita Epoca Tehnologiei si a Ciberneticii, asa ca nu e de mirare ca vei auzi ca in scurt timp vei putea atinge si vorbi cu o holograma. Insa, holograma nu va fi cea mai tare descoperire a viitorului, ci o serie de alte gadget-uri si dispozitive care te vor lasa cu gura cascata. In cadrul evenimentului tehnologic CES 2015, au fost prezentate o serie de noi tehnologii care vor descrie viitorul omenirii.

Inventiile viitorului

Capsula silentioasa- Cu siguranta te-ai saturat sa auzi barfele si vorbaria fara sens a celor de la munca, asa ca ti-ai dori sa fii inchis intr-o bula unde sa nu mai auzi nimic decat propriile tale ganduri. Nimic neobisnuit pana aici, insa compania Silentium a inventat o noua capsula care va putea reduce si chiar sa anuleze zgomotul din jurul purtatorului, astfel incat acesta sa se bucure de linistea care il inconjoara. De asemenea, aceasta capsula pare a fi o inventie destul de utila daca ai copii si iti doresti sa savurezi un moment de liniste.

Patinele racheta reprezinta o alta inventie care va fi disponibila publicului din viitor. Un astfel de gagdet a fost prezentat si in pelicula „Back to the Future”, fiind descris ca un soi de skateboard gravitational. Chiar daca inventatorii nu au atins nivelul patinelor din film, acestia au reusit sa creeze un gadget- RocketSkates, care sunt puse spre vanzare la un pret care porneste de la 500 de dolari. Viteza maxima pe care o poate atinge acest dispozitiv este de 18 km/h. Daca iti doresti sa iti cumperi noua tehnologie, trebuie sa fii foarte atent la citirea instructiunilor de folosire, deoarece fracturile nu sunt incluse pe lista.

Mai multe articole care descriu alte gadget-uri din zilele noastre pot fi gasite pe blog-ul shoppingfan.eu . Aici vei gasi o multime de noutati in materie de tehnologie, calculatoare, sfaturi in IT, Internet si dispozitive sau gadget-uri. Astfel, daca esti un pasionat al tehnologiei si al inventiilor, acceseaza cel mai tare blog din domeniu- shoppingfan.eu. Blog-ul se adreseaza pasionatilor de IT si de masini, dar nu numai. Deoarece articolele au un continut unic, iar navigarea pe blog este una usoara, blog-ul shoppingfan.eu ar trebui sa se afle in lista de blogroll a blogerilor impatimiti de noutati din domeniul tehnologic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *