salonul auto paris

Frumusetile de la Salonul Auto Paris 2014

Salonul Auto de la Paris anul acesta a adus fara doar si poate surprinze. Asa cum era de asteptat s-a ajuns la un alt nivel decat cel simplist si astfel s-a atins o noua etapa. Frumusetile ce au fost prezentate in cadrul acestui eveniment vin cu editie limitata, cu super oferta sau chiar si in varianta de prototip.

Din  clasa celor care au avut onoarea sa ajunga la acest festival auto se numara:

  1. Dacia, cu ale sale stiluri Lodgy Stepway si Dokker Stepway, Sandero Black Touch si Duster Air ultimele doua fiind editie limitata. Pretul accesibil pare pentru toti un mare plus si tocmai de aceea includ Dacia in lista masinilor de dorit- putin peste 14 mii de euro. Fata de ceea ce ne-a obisnuit sa vedem Dacia vine la Salonul de la Paris cu  bare de protectie fata, cu proiectoare de ceata dotat cu ornamente din crom satinat praguri neagre, jante din aluminiu si nu numai.
  2. Bentley Mulsanne Speed este deja un model cunoscut insa acum vine cu o alta varianta si clar impresionanta.
  3. Ferrari 458 Speciale Aperta asa cum ii spune chiar si numele este un stil aparte si costa pe masura, in jur de 300.000 de dolari.
  4. Lambourghini vine cu surpriza lor Asterion. Dotat cu 4 motoare din care unul pe benzina si restul electrice o astfel de masina are tractiune completa si atinge suta in 3 secunde. Are o putere de 900 de cai si se mandreste cu ale sale detalii care fac cu adevarat din aceasta masina un stapan la stelelor.
  5. Honda Civic Type R Concept II este modelul updragat al celor de la Honda. In acest caz este vorba de imbunatatiri care atrag privirile si incanta mai mult decat ai putea crede. Spre exemplu are un buton R pe volan care poate sa modifice acceleratia, amortizoarele si directia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *